🏆 Vad har Tipwin för oddsbonus?
✅ Vad är det för omsättningskrav på bonusen?
⌛ Hur lång tid har jag på mig att omsätta bonusen?

Allmänt om Tipwin

Tipwin är från början ett tyskt spelbolag med en maltalicens. Under 2018 sökte och fick man en svensk spellicens. Sidan är dock inte översatt till svenska så det är engelska eller tyska som gäller som språk.

Det finns ett stort utbud av olika sporter och du kan spela på fotboll, hockey, tennis och flera andra populära sporter. I en jämförelse så håller oddsen ganska så bra nivå även om de inte är marknadsledande med höga odds. Men gräver man djupt kan man hitta bra odds.

Bonusar hos Tipwin

Bonusen hos Tipwin däremot håller ganska bra då nya svenska kunder får 100% upp till 1000 kr. En bra standardbonus med inte alltför svåra omsättningskrav. En annan fördel är att spelbolaget är relativt nytt för svenska spelare så de flesta kommer kunna få bonus. Insättningar och uttag har också gått smidigt så har du inget konto kan vi rekommendera dig att skapa ett.

Oddsspel – Livebetting och livestreaming

Utbudet av odds hos Tipwin håller en hyfsad nivå. Här finns mycket att spela på även om det finns lite luckor på svenska serier lite längre ner i systemet. Extra bra är oddsen på tyska ligor där de har bra koll vilket kan vara bra att veta. Livebettingen är bra och det gäller framförallt för alla som bettar på fotboll. I dagsläget finns ingen livestreaming hos Tipwin men vid varje match så ser du vilka tv-kanaler som sänder respektive match. En bra funktion för oss som vill kunna följa matcherna vi spelar på. .

Tipwin - Mobilbetting

Mobilversionen av Tipwin skiljer sig markant åt mot datorversionen. Mobilversionen är uppbyggd med stora ikoner och du hittar enkelt vilken sport du vill spela på. Kanske att den inte har den allra bästa layouten men det är en vanesak. Perfekt för dig som har svårt att se liten text är det i alla fall.

Spel hos Tipwin

Spelutbudet hos Tipwin är uppdelat på sportsbetting, livebetting och casino. Men det är framförallt bettingen som Tipwin satsar på. Framförallt finns det en stor bredd vad det gäller spel på olika sporter som Squash, Innebandy, Futsal för att nämna några av sporterna som inte är så vanliga. Givetvis finns det bra odds på fotboll, hockey och tennis också.

Sammanfattning av Tipwin

Tipwin som är relativt okända i Sverige har nu en licens som gör det lagligt för oss svenskar att spela här. Minus dock för att inte sidan finns översatt på svenska. Fördelen är det stora sportutbudet och den generösa välkomstbonusen!

Till Spelbolag Tipwin

Finns det någon varning för Tipwin

Finns det någon anledning att ge en varning för Tipwin? Inte enligt oss på Betsmart i alla fall. Vi har inte haft några spelare som har klagat på Tipwin. Det är ju även så att från den 1 januari 2019 så står alla spelbolag inklusive Tipwin under Spelmyndighetens kontroll. Det betyder att de måste sköta sig, annars får de böter, eller i värsta fall blir av med sin spellicens. Så här finns inga skandaler, scam eller fraud eller något annat att varna för.

Vi ser Tipwin som ett bra spelbolag som inte lurar sina kunder eller vägrar betala ut vinster till sina svenska spelare. Med den nya svenska spellagen i full kraft kan man spela säkert hos Tipwin då det inte finns någon anmälan om bedrägeri eller bluff.