Spela på hockey på nätet

Här beskriver vi hur du spelar på hockey på nätet och därefter listar vi lite generella speltips på ishockey och vad man bör tänka på när man spela på de olika ligorna!

När man spelar på hockey är det framförallt SHL och NHL som är intressant men även hockey Allsvenskan kan det finns bra spelvärde i att titta lite på. Innan du väljer var du ska spela så titta i vår odds bonus lista för att se var du har bäst förutsättningar att spela på hockey på nätet.

Spela på Hockey och odds hos spelbolagen

Speltips när du spelar på hockey

Det är en viss skillnad i att spela på hockey och ex fotboll då det inte lika ofta blir oavgjort i hockey. Men det innebär inte att man ska välja bort att spela på kryss när man lägger sitt spel. Tvärtom är det ofta i ett kryss som det bästa spelvärdet i hockey finns.

Speltips SHL

Svenska hockeyligan SHL är klart intressant att spela på framförallt då det är lätt att se matcherna och få bra kunskap om lagen. Tittar man på SHL generellt så är hemmaplan en avgörande faktor. De sämre hockeylagen vinner sällan många bortamatcher och de bästa lagen är mycket starka hemma. Långsiktigt är det bra odds värde i hemmaspel på tippade topplag.

Även form och skador är intressant att ha koll på. Spelbolagen går mycket på hemma och borta statistik när de sätter oddsen och om en viktig spelare är skadad eller sjuk så finns det oftast inte med i oddssättningen trots att det kan påverka utgången av matchen.

Speltips NHL

De bästa lagen i NHL har mycket bra hemmastatistik och i NHL har ofta bortalagen många slitsamma matcher på bortaplan i rad och då är det svårt att ta poäng. En bra koll på spelschemat är nyckeln till vinnande spel i NHL. Förutom spelschemat i NHL så kan det vara bra att titta på formen snarare än ligaplaceringen. I en serie som pågår i 80 omgångar så kan formen variera stort och hitta ett lag med bra eller dålig form och spela för eller emot dem under en period kan ge riktigt bra odds!

Live betting hockey

Hockey är stort när det gäller livebetting och kanske den bästa sporten att spela live då matcher vänder oftare än i ex fotboll. Ett hockeylag kan komma som ett helt nytt lag efter en periodpaus och att snabbt upptäcka det innan spelbolagen gör det är ett bra sätt att vinna på hockey livebetting. Även att backa upp sitt 1x2 spel före match med ett livebetting spel kan vara intressant när man spelar på ishockey.

Live streaming hockey

Unibet visar massor med gratis hockey i sin live streaming tjänst och bara du har pengar på ditt spelkonto så ser du alla matcher helt gratis. Detta är ett bra sätt att se hockey helt gratis och samtidigt spela på hockeymatcherna.
Till Unibet