Premier League tabell

Spelbolag 888Sport

Här hittar ni Premier League Tabellen och ett komplett spelschema för engelska ligan i fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i England spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Manchester City, Man United, Liverpool, Chelsea, Arsenal och många fler av de bästa klubbarna i England.

Live Streaming Premier League 2019

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Capital One Cup (engelska liga cupen) där du ser de flesta av Premier League lagen spela.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto. (bonus 100% upp till 2000 SEK)
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser Capital One Cup gratis
Till Unibet

Om Premier League

Premier League är den liga som vi svenskar är mest intresserade av. Det är mycket på grund av att vi har en historia att visa engelsk fotboll i TV rutan. Även Svenska Spels strytipset brukar innehålla många engelska matcher på kupongen.

I dagsläget är Premier League den hetaste ligan i Europa. Den spanska och tyska är fortfarnade bättre rankade men Premier League är på väg att gå ikapp. Ingen annan liga är jämnare i toppen än i England. Här finns i stort sett 6 st världslag i Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham och Arsenal. Ingen annan liga har den bredden på bra lag. Det är även så att pengar för TV rättigheter gör att de engelska klubbarna har gott om pengar.

Själva Premier League grundades 1992 men innan dess fanns givetvis en högstaliga i England. Sedan 1992 har Man Utd vunnit hela 12 ggr och är det mest framgångsrika laget i England. Senaste ligasegern kom säsongen 2012/2013. Chelsea har vunnit ligan 5 ggr och är med det tvåa i Premier Leagus maratontabell.