Premier League tabell och resultat

Här hittar ni Premier League Tabellen och ett komplett spelschema med resultat för engelska högstaligan i fotboll för herrar.

Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i England spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Man City, Man United, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal, Leicester, West Ham, Newcastle, Aston Villa och många fler av de bästa klubbarna i England.

Live Streaming Premier League

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Fa cupen och EFL Cup (engelska ligacupen) där du ser de flesta av Premier League lagen spela.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser matcherna gratis
Till Unibet

Bästa odds på Premier League matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Premier League från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Om Premier League

Premier League är den liga som vi svenskar är mest intresserade av. Det är mycket på grund av att vi har en historia att visa engelsk fotboll i TV rutan. Även Svenska Spels strytipset brukar innehålla många engelska matcher på kupongen.

I dagsläget är Premier League den hetaste ligan i Europa. Den spanska är fortfarnande bättre rankad men Premier League är på väg att gå ikapp och förbi. Ingen annan liga är jämnare i toppen än i England. Här finns i stort sett 6 st världslag i Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham och Arsenal. Ingen annan liga har den bredden på bra lag. Det är även så att pengar för TV rättigheter gör att de engelska klubbarna har gott om pengar.

Själva Premier League grundades 1992 men innan dess fanns givetvis en högstaliga i England. Sedan 1992 har Man Utd vunnit hela 12 ggr och är det mest framgångsrika laget i England. Senaste ligasegern kom säsongen 2012/2013. Chelsea har vunnit ligan 5 ggr och är med det tvåa i Premier Leageus maratontabell.