Campobet oddsbonus kommer snart

Campobet oddsbonus

Campobet bonus på sport

Campobet tror vi kommer ha en bra oddsbonus till sina svenska spelare. Vi tror på 100% upp till 1000 kr där den som sätter in 1000 kr har 2000 kr att spela med på sport.

  • Campobet har en svensk spellicens
  • En oddsbonus kommer inom kort
  • Trolig bonus är 100% upp till 1000 kr

Campobet har en spellicens i Sverige och vi väntar med spänning på att deras svenska sportsbook skall lanseras och då förhoppningsvis med en bonus!
Registrera

Få din Campobet bonus:
  • 1) Registrera ett konto hos Campobet via våra bonuslänkar
  • 2) Välj din bonus och gör en insättning.
  • Hämta din Campobet bonus

Campobet bonus - villkor

- Erbjudandet gäller endast för nya Campobet kunder.
- Campobet har svensk spellicens.


Till Spelbolag Campobet

Allmänt om Campobet

Campobet är ett av de senaste spelbolagen att få en spellicens i Sverige. Den 21 november 2019 beviljade Spelinspektionen deras ansökan för att bedriva onlinespel och vadhållning i Sverige. Deras svenska licens hanteras av företaget Romix Limited.

Som spelbolag har Campobet sitt fokus på Premier League och Champions League med bra odds på dessa ligor. Spelutbudet i övrigt är stort och varierat. Här finns de flesta sporter och ligor att spela på och många av dem finns dessutom med i livebetting utbudet.

Bonusar hos Campobet

Då Campobet inte har lanserat sin bettingsida ännu vet vi inte vad det blir för någon oddsbonus. Skall man titta på vad de har för bonusar i andra länder är det rimligt att tro att vi får en sportbonus på 100% upp till 1000 kr. Det är i så fall en av de bättre oddsbonusarna i Sverige och en bra anledning att prova på nya Campobet. Vi tror att deras bettingsida går live under våren 2020. Så fort de är igång kan du läsa om deras bonus här på Betsmart. Tills desss kan vi tipsa om alla andra spelbolag med svensk licens.

Till Spelbolag Campobet