Elitserien Bandy tabell och resultat

Här hittar ni den svenska Elitserie Tabellen i Bandy och ett komplett spelschema och alla resultat för Sveriges högsta division i Bandy för herrar.

Bästa odds matcher Bandy Elitserien

Elitserien Bandy tabell

Live stream Bandy Elitserien

Elitserien i Bandy kan du se via live stream från Elitserien Live som visar alla matcher i grundspelet samt slutpelet.

Om Elitserien i Bandy

Elitserien i Bandy har spelats i sin nuvarande form sedan 2007. Många lag har hållt sig kvar under alla säsongerna och det lag som leder maratontabellen i bandy är Sandviken. Sett till de senaste åren är det även där Sandviken som är bäst med sina 4 guld. Även Hammarby har gått bra med sina 3 guld. Flert ligasegrar sedan bandyligans start 1931 har Västerås SK med hela 20 segrar.

Att spela på Bandy har ofta varit intressant för oss svenska spelare. Då det är stor skillnad mellan de bästa och sämsta lagen i ligan uppstår det matcher som är nästan 100% säkra. Vilket gör det svårt för spelbolagen att sätta odds på dem. Med lite kunskap om svensk bandy finns det goda chanser att tjäna lite pengar genom att spela på fördelaktiga odds.

Om lagen i Bandy Elitserien

Många kända lag spelar i Bandy Elitserien. Och som i många andra sporter är det samma lag som är med i serien år efter år. Välkända lag som spelar i vår högsta bandyliga är ex: Västerås, Sandviken, Edsbyn, Bollnäs, Vänersborg, Villa/Lidköping, Vetlanda, Motala och Hammarby.

I seriesystemet är Elitserien den högsta divisionen på herrsidan, de lag som ramlar ut hamnar i Allsvenskan i Bandy. Nästa serie efter det är Division 1. Därefter följer Division 2 och Dvision 3. Det nuvarnade seriesystemet infördes 2008 och gäller alltså fortfarande!