Spela på fotboll på nätet

Här beskriver vi hur du spelar på fotboll på nätet och därefter listar vi lite generella speltips på de största ligorna när det handlar om att spela på fotboll hos spelbolagen på nätet!

Innan du spelar så ska du se till att välja ett spelbolag som passar dig. Titta in i vår bonuslista för att hitta ett bra starterbjudande som passar dig. När du har valt spelbolag och registrerat konto skall du göra en insättning. Enklast sker det med Visa eller Mastercard och de flesta sportsajterna ger dig då även en oddsbonus och om du väljer att ta den ger den dig extra pengar att spela på fotboll för.

Spela på fotboll och odds hos spelbolagen

Speltips när du spelar på fotboll

Här hittar ni generella speltips på europas största fotbollsligor. Med kunskap om vad spelbolagen baserar sina odds på och var värdet i varje odds finns kan man ge sig en fördel som kan ge vinnande spel i det långa loppet. Använd gärna våra detaljerade tabeller när du tippar för att öka din kunskap ytterligare!

Speltips Premier League speltips på premier league

Premeir League är den liga det spelas mest på och spelbolagen tvingas till en stenhård konkurrens. Detta gör att oddsen blir lite bättre än genomsnittet och det gör Premier League mycket spelvärt. Bra koll på spelschema är också viktigt, topplagen i Premier League gör ofta sina dåliga insatser i samband med en viktig Champions League match dagarna före eller efter ligaspelet. Topplagen på hemmplan har fantastisk statistik de senaste åren och har varit en kassako för många spelare.

Speltips Champions League speltips på champions league

Tillsammans med Premier League det största oddsspelet på säsongen. Även här bjuder spelbolagen över varandra med mycket bra odds som följd. Det finns mycket spelvärde i Champions League och mängder med förmånliga specialspel på grupper och vinnare. I enstaka matcher kan det bli skrällar i CL men på det stora hela vinner favoriterna och går vidare och det är nyckeln till att vinna långsiktigt på Champions League. Flest kampanjer och erbjudanden från spelbolagen finns på Champions League finalen.

Speltips La Liga speltips på La liga spanska ligan

Även La Liga är stort spelmässigt och då menar vi spel på Real Madrid och Barcelona. Oddsen på dessa båda lag har en tendens till att sättas realistiskt men sedan spelas det så hårt på favoriterna att spelbolagen måste sänka oddsen. Vill du spela på favoriterna skall du generellt sett lägga ett spel tidigt och tror du på en skräll så ska du ha is i magen och vänta då oddsen nästan alltid höjs på Real och Barcas motståndare. Detta gäller egentligen i alla ligor men det blir extremt i Spanien då nästa allt spel koncentreras till dessa båda lag.

Speltips Serie A speltips på Serie A italienska ligan

Serie A har blivit intressantare att spela på sedan flera lag kan utmana om att vinna ligan. Serie A har alltid vara hemmalagets liga. Bottenlagen har hygglig statistik hemma men katastrofal bortastatistik vilket avspeglar oddsen i matcherna. Storlagen förlorar sällan hemma och när de väl gör det är det ofta i samband med Champions League eller andra viktiga cupmatcher samma vecka.

Speltips Bundesliga speltips på bundesliga

Bundesliga är lite som Allsvenskan att alla kan slå alla. Gillar man att hitta skrällar och stora odds och även många överodds så är kunskap om Bundesliga ett bra val. Här missar favoriterna oftare än i de flesta andra stora ligor

Speltips Allsvenskan speltips på allsvenskan

Allsvenskan har inte samma tuffa konkurrens rent oddsmässigt mellan spelbolagen och har därför lite lägre odds, men med bra betting bonusar och kunskap kan man ändå göra pengar på Allsvenskan. För oss svenskar är det ofta lätt tillgängligt med förhandsinformation om matcher, skador, laguppställningar o.s.v vilket underlättar. Ett tips när det gäller Allsvenskan är att oddsen på derbyn ofta tittar för mycket på tabell och senaste matcher. Det har visat sig ha liten betydelse när det blir match mellan två lokala konkurrenter.