Serie A tabell och spelschema

Serie A tabell

Här hittar ni Serie A Tabellen och ett komplett spelschema för italienska ligan i fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Italien spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Juventus, Milan, Inter, Napoli, Roma coh många fler av de bästa klubbarna i Italien.

Live Streaming Serie A 2018

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Serie A.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto. (bonus 200% upp till 1000 SEK)
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser italienska ligan gratis
Till Spelbolag Unibet

Om Serie A 2018

Serie A som startade redan 1929 har länge varit en populär liga för oss svenskar. Redan 1949 spelade den magiska trion Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Zlatan Ibrahimovic i Serie A för AC Milan. Även på senare år har SerieA varit intressant med först Jesper Blomqvist och senare Zlatan Ibrahimovic.

På 1990 talet var Milan det dominerande laget i Italien men även ute i Europa. På 2000 talet tog Inter över staktpinnen för att de senaste åren lämna över den till Juventus. Serie A har varit kantat av skandaler och mutanklagelser de senaste åren. Samtidigt har den italienska fotbollen inte samma slagkraft som de haft och den har blivit omsprungen av andra ligor.

Men i Sverige ä fortfarande intresset för Serie A stort mycket på grund av Zlatans tid i Italien. Flest sergar i Serie A har Juventus med hela 33 stycken. Serie A kallas i Italein för Scudetto som betyder "liten sköld".