Serie A tabell och spelschema

Här hittar ni en Serie A tabell och ett komplett spelschema för italienska ligan i fotboll. Du ser matcherna gratis och betta hos Unibet

Serie A tabell

Live Streaming Serie A

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Serie A och du kan se Zlatans alla matcher för AC Milan.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser italienska ligan gratis
Till Spelbolag Unibet

Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Italien spelar. Du ser också en uppdaterad tabell för Serie A och över de mest populära lagen som Juventus, Milan, Inter, Napoli, Lazio, Roma och många fler av de bästa klubbarna i Italien. Nu spelar även Zlatan Ibrahimovich i AC Milan och du kan följa hans matcher via live stream.

Bästa odds på Serie A matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Serie A från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Om Serie A

Serie A som startade redan 1929 har länge varit en populär liga för oss svenskar. Redan 1949 spelade den magiska trion Gunnar Gren, Gunnar Nordahl och Nils Liedholm i Serie A för AC Milan. Även på senare år har Serie A varit intressant med först Jesper Blomqvist och senare Zlatan Ibrahimovic.

På 1990 talet var Milan det dominerande laget i Italien men även ute i Europa. På 2000 talet tog Inter över taktpinnen för att de senaste åren lämna över den till Juventus. Serie A har varit kantat av skandaler och mutanklagelser de senaste åren. Samtidigt har den italienska fotbollen inte samma slagkraft som de haft och den har blivit omsprungen av andra ligor.

Men i Sverige är fortfarande intresset för Serie A stort mycket på grund av historien. Flest segrar i Serie A har Juventus med hela 34 stycken. Juvve har vunnit de senaste säsongerna förutom 20/21 då Inter vann och senast de inte vann ligan var säsongen 2010/11 då Milan vann ligan. Serie A kallas i Italien för Lo Scudetto som betyder "liten sköld".

Vinnarodds på Serie A

Om du klickar på fliken Outrights så får du uppdaterade vinnarodds på vem som vinner Serie A. Du ser även alla matcher och tabell i tabellen nedan med bästa odds från svenska spelbolag.