Live betting hos svenska spelbolag

Nästan alla spelbolag erbjuder idag riktigt braLive betting i både mobilen och datorn. Live odds erbjuds på i princip alla sporter såsom Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Handboll och Friidrott. Vad gäller Fotboll så finns det ett enormt utbud av live betting i de största ligorna Premier League, La Liga, Serie A och Champions League.

När det gäller Livebetting på hockey är det främst på Elitserien och NHL där utbudet på live odds är enormt.

För att få ut mest värde av en live betting tjänst så bör man titta på utbud av matcher, utbud av odds per match, oddsvärde, ev live streaming och andra bra funktioner. Vi har tittat på detta har skapat en lista på de bästa live betting sidorna på nätet.

Livebetting hos de bästa spelbolagen

Live betting Top 3

Plats Spelbolag Livebetting Registrera
1. Live Betting Betsson Betsson har det största Live betting utbudet av alla och flest live betting odds. Ett av de bästa valet även för den som bettar i mobilen. Registrera
2. Live Betting Leo Vegas Leo Vegas har snabba live bets och väldigt stort utbud på live betting. Dessutom har Leo Vegas en av de bästa live betting tjänsterna i mobilen. Registrera
3. Live Betting Unibet Unibet Live betting har den mest spännande live betting tjänsten. De har ett stort utbud av matcher och sporter i sitt live betting utbud. Dessutom erbjuder de Live streaming av ett stort antal matcher. Unibet har dessutom en helt egen Unibet live betting cash in funktion där du kan hämta din vinst innan matchen är slut. Registrera

Live betting matcher

Här hittar du kommande matcher med bästa odds som är live just nu hos de bästa svenska spelbolagen:

Live spel och live odds

Givetvis finns det fler spelbolag med Live betting men dessa är de absolut bästa. Live betting infattar främst live spel och live odds på fotboll som Allsvenskan, Engelska Premier League, Spanska La Liga, Italienska Serie A, Franska Ligue 1 och Engelska Championship. Och givetvis Champions League. Det finns även ett stort utbud på olika mästerskap som Em och VM. Nu har det börjat komma live betting på Damerna också och här är det landskamper, Champions League och Allsvenskan som är de största spelobjekten.

Live betting på Hockey är främst Live odds på Elitserien och NHL. Det största efter Live betting sporten efter Fotboll och Hockey är Tennis. Det finns även ett bra utbud av Live betting på Basket, Handboll, Friidrott.

Spela hos spelbolag med svensk spellicens

Var noga med att välja ett spelbolag med svensk spellicens när du väljer var du vill lägga dina live spel. När du väljer en svensk bettingsida med licens så kan du vara säker på att dina vinster är skattefria. Man kan med fördel spela på flera sportsbooks samtidigt och lägga sitt livebet där oddset är högst! Du kan med hjälp av vår oddsjämförelse på live betting matcherna snabbt hitta odds som är bra och spelvärdiga att spela på. Det är inte oddsättarna hinner med att kolla upp alla svängningar hos alla spelbolagen så här finns goda chanser att hitta bra liveodds om man är vaken.