Gratis Live stream på Fotboll

Flera spelbolag har gratis live streaming på Fotboll, Tennis, Basket, Handboll och Hockey. När det gäller fotboll kan du se följande ligor gratis - La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 och Engelska Liga samt FA cupen. Alla dessa matcher ser du hos Unibet.


© TVmatchen.nu - Fotboll på TV

Gratis Stream från spelbolagen för La Liga, Serie A, Ligue 1

Spelbolag/Sportsida Utbud Öppna konto
Unibet spelbolag Bra utbud på live stream Se live
Nordicbet spelbolag Bra utbud på live stream Se live
Leovegas spelbolag Bra utbud på live stream Se live
Bwin spelbolag Endast Bundesliga Se live
Betsson spelbolag Ok utbud på fotboll och tennis Se Live

Livestreaming av fotboll hos svenska spelbolag

Free Live streaming Fotboll

Här kan du se de allra bästa ligorna i fotboll via free live streaming. Du kan se Bundesliga, Ligue 1, Serie A, La Liga, Engelska FA-Cupen och Engelska Ligacupen för att nämna några av alla de ligor som visas. Du ser alla matcherna via live stream hos och Unibet med undantag av Premier League som du ser exklusivt hos Viaplay.

Live stream Allsvenskan i fotboll

Komplett spelschema hittar du här för Allsvenskans matcher.
Från och med 2020 är det Eurosport, Kanal 5 och Discovery plus som har rättigheterna att se på och streama Allsvenskan. För den som endast tittar på Kanal 5 kommer det bli några enstaka matcher som visas per säsong. Dock kommer kunder till Eurosport eller Discovery + att kunna se samtliga matcher beroende på vilket sport TV-paket man väljer. Totalt har Discovery Networks Sweden rättigheterna att visa hela 480 matcher per säsong för Allsvenskan och Superettan. Avtalet gäller säsongerna 2020 – 2025.

Unibet livestream på fotboll

Unibet är spelbolaget som har flest och bäst rättigheter till gratis livestream av fotboll i Sverige. Följande ligor och serier finns i Unibets livestream utbud: spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Dessutom ingår samtliga matcher i båda de engelska cuperna: Ligacupen och Fa cupen. Utöver detta ser du mängder av träningsmatcher för de stora europeiska lagen och träningslandskamper visas under hela året. Unibet kallar sin live stream för Spelstreamen och det enda som behövs för att se matcherna är pengar på spelkontot. Du kan även betta lvie under tiden du spelar. Allt detta ser du hos Unibet.

Du kan se all livestream direkt i din dator utan nedladdning av någon klient. Det enda som behövs är att du öppnar ett konto hos spelbolagen och har pengar på ditt spelkonto. Inga insatser krävs alltså för att se gratis fotboll via Live Streaming.

Vad är live streaming

Att se live stream på till exempel fotboll är väldigt enkelt. Det enda du behöver är en dator med hyfsad internetuppkoppling för att ta del av ett enormt utbud av live streamad sport. Välj något av spelbolagen i listan över och skapa ett konto. På de allra flesta spelbolag i listan krävs det att du har gjort en insättning och har lite pengar kvar på ditt konto för att kunna se livestreamingen. När du sen har valt spelbolag och satt in pengar är det fritt fram att börja botanisera bland alla sporter som live streamas. På denna sidan hittar du alltid de bästa matcherna varje vecka och vi ger dig godbitarna som du kan välja att se. För att ytterligare höja spänningen med live stream så kan du samtidigt spela live-bet på matchen du ser på.

Spela live bet samtidigt om du livestreamar

När matchen du vill kolla på live är igång är det extra smidigt att spela på matchen via livebet. Vem ser ut att få övertaget? Vilket lag kommer få nästa hörna? Vem får gult kort? eller vem gör nästa mål? Det finns mängder av spelalternativ att spela på under matchens gång. De allra största fotbollsmatcherna har över 100 olika odds som du kan spela på samtidigt som matchen pågår. Har du t.ex spelat på matchen innan den startar kan du med egna ögon bevaka resultatet och se det gå in eller om det ser ut att inte gå din väg lägga ett live bet åt motsatt håll för att rädda lite av äran och vinsten. Så vi kan varmt rekommedera de spelbolag som erbjuder en bra live stream och livebet om du vill få maximal spelupplevelse och spänning.

Livestream från spelbolag med svensk licens

Det är viktigt att välja livestream från spelbolag med svensk licens. Det är enbart hos spelbolag licensierade i Sverige som vi skall ha spelkonton. Har man ett spelkonto så kan man spela och kolla på livestream samtidigt. Då är alla vinster skattefria och spelbolagen har ett stort spelaransvar och många regler de måste följa. Väljer man istället livestream och betting hos ett spelbolag utan licens gäller inga regler. Dessutom får man betala 30% skatt på vinsterna om spelbolaget saknar licens. Välj därför livestream från något av spelbolagen i vår lista där alla har en svensk spellicens.

18+, Regler & Villkor tillämpas, spela ansvarsfullt.