Championship tabell, spelschema och resultat

Här hittar ni The Championship Tabellen och ett komplett spelschema med alla resultat för Englands andraliga i Fotboll för herrar.

Här ser ni alla tider och datum när de näst bästa lagen i England spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Middlesbrough, Reading, Millwall, Bournemouth, Watford och många fler av de näst bästa klubbarna i England.

Championship tabellen

Live Streaming Championship

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Engelska Championship hela säsongen.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser the Championship ligan gratis.
Till Unibet

Bästa odds på The Championship matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i The Championship från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Om The Championship

The EFL Championship eller Skybet Championship som ligan numer heter och består av 24 lag. Det spelas då totalt 46 omgångar under en säsong. De två bästa lagen flyttas direkt upp till Premier League och lag 3-6 får kvala om den sista platsen. De tre sämsta lagen i Premier League flyttas direkt ner till The Championship.

De tre sämsta lagen i The Championship flyttas ned till EFL League One utan kvalspel. I The Championship finns idag många lag med massor av säsonger i Premier League. Och i takt med att Premier League blir allt bättre blir även The Championship en bättre liga. Även publiksnittet är riktigt bra och det är många lag med arenor byggda för spel i Premier League.

Många bra Premier League lag har legat en eller ett par säsonger i The Championship. Ex Leicester som dessutom har vunnit hela Premier League. Det är stor skillnad ekonomiskt mellan ligorna och att avancera till PL är ett enormt ekomomiskt lyft för klubbarna!

Vinnarodds på The Championship

Om du klickar på fliken Outrights så får du uppdaterade vinnarodds på vem som vinner Championship. Du ser även alla matcher i tabellen nedan med bästa odds från svenska spelbolag.