Championship tabell

Championship tabellen

Här hittar ni The Championship Tabellen och ett komplett spelschema för Englands andraliga i Fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de näst bästa lagen i England spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Middlesbrough, Aston Villa, Reading, Millwall, Leeds och många fler av de näst bästa klubbarna i England.

Live Streaming Championship

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Engelska Championship hela säsongen.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser the Championship ligan gratis
Till Unibet

Om The Championship

The Championship heter ligan sedan 2004 och består av 24 lag. Det spelas då totalt 46 omgångar under en säsong. De två bästa lagen flyttas direkt upp till Premier League och lag 3-6 får kvala om den sista platsen. De tre sästa lagen i Premier League flyttas direkt ner till The Championship.

De tre sämsta lagen i The Championship flyttas ned till EFL League One utan kvalspel. I The Championship finns idag många lag med massor av säsonger i Premier League. Och i takt med att Premier League blir allt bättre blir även The Championship en bättre liga. Även publiksnittet är riktigt bra och det är många lag med arenor byggda för spel i Premier League.