Oddset Matchen

Här finner du information om spelformen Oddset Matchen. Det gäller för dig som spelare att tippa rätt resultat på en angiven match. Bet365 och Betsafe är de spelbolag med flest odds på matcher.

Svenska spel har sedan länge Oddset Matchen och tanken med spelformen är att man med en liten insats skall kunna vinna stora pengar om man lyckas pricka in rätt resultat.

Spela på Oddset Matchen

Oddset Matchen eller matchen som det kallas är en tjänst hos Svenska Spel som går ut på att tippa rätt resultat på en utvald match. Du kan spela rätt resultat på de flesta sporter men vanligast är Fotboll och Hockey. Vanligtvis har denna spelformen spelstopp 5 minuter innan matchen börjar vilket innebär att du kan kolla upp väldigt många saker innan du satsar.

När du valt ut rätt resultat så får du ett odds. Hos Svenska Spel och övriga spelbolag är det rullande odds vilket innebär att de justeras beroende på hur mycket som spelas på respektive odds. Det gäller att hitta ett bra och spelvärt odds innan man lägger sitt spel.

Raderna fylls i på spelkuponger eller att man säger sitt resultat hos spelombudet. Man kan även fylla i sitt resultat online på svenskaspel.se. Lägsta insatsen på Oddst matchen är 10 kronor medan du maximalt kan satsa 500 kronor hos Svenska Spel. Hos övriga spelbolag kan du satsa mer.

Utbetalningsprocenten på Oddset Matchen är c:a 70 procent hos Svenska Spel. Hos t.ex Bet365 är utbetalningsprocenten 80-90 procent beroende på vilken match det gäller.

Exempel Oddset Matchen: Du tror att matchen mellan PSG och Chelsea som spelas till helgen slutar 2-1. Du spelar på det online hos Bet365 och får odds 10,00. Säg att du spelar för 50 kronor och då blir vinsten 500 kronor.

Oddset Matchen

Du kan spela hur många resultat du vill om du vill gardera upp dig i fall matchen skulle sluta med ett sent mål så du inte förlorar hela matchen. Du kan även spela på hur resultatet blir i halvlek + fulltid för att spetsa till ditt odds ytterligare.

En annan populär spelform kallas för Scorecast där det gäller att pricka in både rätt resultat och vem som gör sista målet. Detta i kombination om man lyckas ger riktigt höga odds om det går in.