Tabeller och statistik på sport

Tabeller fotboll

Här hittar ni tabeller och statistik på flera sporter men framförallt på fotboll och hockey. I tabellerna finns även komplett spelschema och formkurvan för respektive lag. Använd tabellerna när du spelar på odds för att öka dina vinstchanser. Nu även med bästa odds på kommande matcher på alla tabeller!

Fotboll - Populära ligor Fotboll - Övriga ligor Övriga Sporter
Sverige Allsvenskan Allsvenskan Belgiska Ligan Tabell Belgiska Ligan (Jupiler League) Bandy Sverige Elitserien Bandy - Elitserien
Tyskland Bundesliga Bundesliga Sverige Dam Allsvenskan Damallsvenskan Basketligan Basket - Basketligan
Champions League Champions League Finska Ligan Finska Ligan Handboll Elitserien tabell Handboll - Elitserien
EM kval EM kval Sverige Holländska Ligan Tabell Holländska ligan SHL Elitserien Hockey - SHL Elitserien
Europa League tabell Europa League MLS tabell MLS Sverige Hockey Allsvenskan Hockey Allsvenskan
La Liga tabell La Liga Portugisiska ligan tabell Portugisiska Ligan Superligan Innebandy Innebandy - Superligan
Ligue1 tabell Ligue 1 Ryska ligan tabell Ryska ligan KHL Hockey KHL - Hockey
Premier League tabell Premier League Skotska Ligan Skotska ligan NBA basket tabell NBA - Basket
Serie A tabell Serie A Superligaen Superligaen Danmark NFL tabell NFL - Amerikansk Fotboll
Superettan tabell Superettan Tippeligan tabell Tippeligan NHL Hockey NHL - Hockey
Vm-kval Sverige VM-kval Sverige The Championship The Championship SHE SHE - Handboll
Vm-kval Damer Sverige VM-kval Damer The Championship Uefa Conference League SM Liiga SM Liiga - Hockey
Champions League damer Champions League Damer Brasilianska Ligan Brasilianska Ligan SDHL SDHL - Hockey

Tabeller fotboll för sportspel

Det är framförallt tabeller på fotboll som är intressant när det gäller att spela på sport. Fotboll är det som är den mest spelade sporten när det handlar om att spela på odds hos något spelbolag. I fotbollstabellerna finns mycket värdefull statistik om hemmaform, bortaform och hur det har gått i de fem senaste matcherna. Även en detaljerd statistik om resultaten på hemmaplan och bortaplan finns med i tabellerna. Använd tabellerna som ett verktyg innan du lägger dina oddsspel eller spelar på stryktipset!

Fotbolls tabeller uppdateras dagligen

Våra tabeller visar de populäraste ligorna på fotboll för herrar. Tabellerna uppdateras dagligen och du kan även se resultaten från tidigare matcher. Allt för att du ska bilda dig en uppfattning hur du ska lägga dina odds-spel. Du kan sortera ut om laget är särskilt hemmastarkt eller om de plockar sina flesta vinster på bortaplan. Har laget en tendens att spela målsnålt eller öser de på framåt kan göra skillnad när du lägger ett över eller under spel på matchen. All denna information hittar du under våra tabeller för fotboll. Du kan även se tidigare möten mellan lagen och se om de historiskt har haft lätt eller svårt sinsemellan. Allt detta kan vara avgörande hur du väljer att spela ditt spel.

Tabeller hockey med statistik

Även hockey är stort i Sverige när det handlar om att spela på sport och även där kan tabellerna vara till mycket god hjälp. Det är spel på SHL och NHL som dominerar och dessa tabeller finns med all statistik i våra tabeller. Se till att använda dem och få bättre kunskap om lagen innan du bettar på ishockey! Du hittar även en tabell över Elitserien i Sverige. Nu kallas den för Svenska Hockey Ligan (SHL). Vill du spela på lägre serier i Sverige så hittar du här tabellen för Hockeyallsvenskan. Kanske har ditt favoritlag i hockey ramlat ner från finrummet och behöver kämpa sig upp igen.

Övriga Tabeller

Här har vi valt att fokusera på tre sporter som är populära när det kommer till betting. Du hittar en uppdaterad Bandy-tabell för den högsta serien i Bandy. Följ lag som Vetlanda, Bollnäs och Västerås framfart på uterinkarna. Är du lite mer frusen kan du kika på innebandytabellen där lag som Storvreta, Pixbo och Varberg huserar. Du hittar alla lags matcher och statistik för den högsta serien för Innebandy för Herrar. Sist men inte minst hittar du Handbollstabellen. Där kan du följa serie och slutspelet i Handboll för herrar. Lag som Sävehof, Lugi, Kristianstad, Eskilstuna GUIF och Alingsås finner du där.