Oddsjämförelse - Vi jämför alla odds från spelbolagen

Ioddsjämförelsen jämför vi odds mellan de 40 bästa spelbolagen så att du enkelt hittar det bästa oddset. Vi jämför odds på fotboll som de flesta betttar på.

Använd sökverktyget och sök på något av de matcher du vill jämföra oddsen på. Du väljer först datum och sedan klickar du på den match du vill jämföra oddset på.

Oddsjämförelse från spelbolag med licens

Jämföra odds

Genom att jämföra odds från flera spelbolag kan du välja att spela där oddset är som högst vilket ger dig större vinster i slutändan. Betsmarts oddsjämförelse jämför odds från upp till 40 spelbolag och då hittar du enkelt det bästa oddset att spela på.

Spela där oddset är högst

Som rubriken säger kan du genom att spela där oddset är högst tjäna stora pengar. Där kommer vår oddsjämförelse att hjälpa dig i jakten på det bästa och högsta oddset på en enskild match. Generellt sätt så ändras oddsen mycket ju närmre matchstart man kommer. Så ibland kan det vara bra att ha lite is i magen och vänta tills oddset är som högst på den man tror ska vinna. I andra fall kan det vara bra att lägga ett bet tidigt innan all känd information finns. Då har ofta spelbolagen svårare att värdera sina odds och chansar därmed lite mer. Genom att jämföra över 40 spelbolag som vi gör hittar du garanterat det spelbolag som du föredrar när du vill spela på odds med det högsta oddset.

Hitta rätt match i vår Oddsjämförelse

För att du lätt ska hitta rätt match att spela på rekommenderar vi datumfunktionen som du hittar överst på oddsjämförelsen. Du väljer datum och sedan vilken match du vill jämföra oddset på!

Återbetalningsprocent på spelbolag i oddsjämförelsen

Om du vill välja ett spelbolag som ofta har höga odds ska du kolla på återbetalningsprocenten. Den står under fliken Payout och visar hur mycket av vinsterna som går tillbaka till spelaren. Ju högre procent desto bättre återbetalning till spelarna. Detta är olika från match till match men generellt är det ett bra verktyg när du vill välja vilket spelbolag som du vill lägga dina odds hos. Du kan även sortera ut de spelbolag som har högst odds genom att klicka på knappen Hemma om du vill se vilka spelbolag som har högst odds på 1:a. Oavgjort om du vill se vilka bolag som har bästa oddset på X. Borta om du vill se högsta oddset för en tvåa. Detta sätt gäller för alla enskilda matcher som du hittar i oddsjämförelsen.

Pilar upp och ner indikerar oddsförändring

En grön pil bredvid oddset indikerar att oddset har höjts sedan senast uppdateringen. En röd nedpil indikerar att oddset har sänkts. På så sätt kan du följa oddsen i realtid och även live när du spelar för att veta när det är bäst att lägga ditt spel. Vår oddsjämförelse ger dig även live-odds som gör att du kan lägga din live-bet med bästa oddsen.

Oddsjämförelse med spelbolag med Svensk licens 2021

Efter att den nya spellagen trädde i kraft efter januari 2019 krävs det en svensk spellicens för att få bedriva spel i Sverige. Vi kommer bara jämföra de bästa oddsen på de spelbolag som har fått en svensk licens. Det väntas bli över 70 bolag som söker om svensk spellicens och vi kommer lägga till de bästa svenska bolagen med högst odds i vår oddsjämförelse. Detta innebär att du fortsatt kan hitta de bästa och högsta oddsen här hos oss på Betsmart.se även fortsättningsvis. De spelbolag som inte har licens kommer inte visas i denna oddsjämförelse efter att den nya lagen trätt i kraft.

De allra största spelbolagen som Bet365, Unibet och Betsson kommer med allra största sannolikhet att beviljas en licens. Så du kan fortfarande hitta de högsta oddsen via en enkel knapptryckning hos de bästa spelbolagen med svensk licens. Eftersom bolagen kommer beläggas med en spelskatt på 18 procent befarar många att oddsen ska bli lägre. Med vår sida hjälper vi dig att hitta de bästa spelbolagen med högsta oddsen. Vi tror till och med att det kan bli större oddsdiffar när även svenska spel och Atg tvingas följa med i konkurrensen.