🏆 Hur många spelbolag är med i oddsjämförelsen på fotboll?
✅ Hur stor återbetalning kan man få genom att använda den?
⌛ Varför ska man använda en oddsjämförelse?

Bli en vinnare i längden på sportsbetting

Att använda sig av en oddsjämförelse på fotboll är en långsiktigt vinnande strategi. Detta är ett bra sätt att öka sina vinster och bli en vinnare i längden på sportsbetting

Här följer våra grundtips om hur du blir bättre på Sportsbetting och kan vinna lite mer på ex fotbollsmatcher:

  • Spela där oddset är högst
  • Lägg endast spel med värde - Valuebetting
  • Använd oddsbonusarna
  • Begränsa dina spel till en liga eller sport som du kan
Oddsjämförelse Premier League

Spela där oddset är högst

Det absolut viktigaste när man bettar är att är att spela där oddset är högst. I Sverige finns ca 30 spelbolag som erbjuder odds att spela på och att då bara spela på ett enda spelbolag är som att ge bort pengar. Om man konsekvent spelar på fotboll där oddset är högst så kan man i princip spela på vad som helst och ändå spela jämnt med spelbolagen. Vi rekommenderar att väljer ut ca 10 spelbolag som har bra bonusar och börjar betta hos dem. Då hittar man alltid bra odds och får dessutom tillgång till en hel del bra oddsbonusar som gör att man kan börja vinna direkt!

Valuebetting

Nästa del i att vinna långsiktigt är att ha bra koll på oddsen i förhållande till vilken sannolikhet det har att inträffa. En grundlig analys av en match är nyckeln till framgång här. Att bara betta för att man tycker ett lag är bättre och borde vinna är inte alls rätt strategi. Det gäller att analysera matchen noga och sätta en viss procent på hur troligt utfallet är. Är din bedömning riktig så kommer du att kunna hitta Value Bets på nästan alla matcher. Att bli duktig på att hitta värdespel är inte lätt och det tar tid men om man fortsätter analysera matcherna och helt enkelt ha lite bättre koll än spelbolagen så kommer man hitta värde i alla spel man lägger och då börjar man vinna pengar på riktigt!

Använd oddsbonusarna

När man väljer vilka spelbolag man ska spela hos bör man i första hand välja spelbolag som har en bra oddsbonus. Dels för att man snabbt kan komma igång och vinna pengar och dels för att man kan satsa lite mer utan att riskera mer av sina egna pengar.

Det finns några saker att tänka på när man tar en oddsbonus och en sak är att några spelbolag delar licens och då kan man bara ta en av dessa oddsbonusar. Detta gäller ex Bethard och Fastbet som delar spellicens. En annan viktig sak att tänka på är att inte ta bonusen samtidigt hos spelbolag som har samma ägare som ex Betsson, Nordicbet och Betsafe. Gör man det finns en stor risk att de ser detta som "bonus abuse" och fryser ditt spelkonto. Du hittar alla svenska oddsbonusar på vår bonussida.

Begränsa dina spel till fotboll

Många som sportsbettar spelar på allt även om de inte har någon koll på just den sporten eller de spelarna. Det är en riktigt dålig taktik. Vi anser att man bör begränsa sina bet till en liga eller sport som man kan riktigt bra. En del gillar ju fotboll och då är det där man ska lägga sina spel. Om man begränsar sina spel är det lättare att ha bra kunskap om båda lagen, hitta all statistik och utförlig information om matcherna. Man hinner kolla upp skador, avstängningar, spelschema och annat som kan vara viktigt för hur laget presterar just nu.

Bli en vinnare i längden med vår Oddsjämförelse på fotboll.

Om att betta på fotboll

När det kommer till att betta på fotboll så är det framförallt de stora ligorna som Premier League, Serie A, Bendesliga, La Liga samt Allsvenskan som är intressantast för oss svenska spelare. Allsvenskan är extra intressant under sommaren så de stora europeiska ligorna har sommaruppehåll.

I perioder är det även intressant med landslagets matcher i EM kval och VM kval samt givetvis själva msäterskapen som ex nästa stora mästerskap som är fotbolls EM 2024. VM är generellt sett det störstaspel objektet hos spelbolagen.

Även Champions League är intressant att spela på. Där spelar Europs bästa fotbollslag under nästan hela säsongen och lag som Real Madrid, Liverpool, Barcelona, Man City, Juventus och PSG gör upp om CL titeln i början av juni varje år. De år det inte är EM eller VM så är Champions League finalen det mest intressanta att spela på.