Expekt Bonus och Spellicens

Expekt Oddsbonus + spellicens

Expekt har en svensk spellicens och är tillåtet att spela på för svenska spelare. Vi kan dock inte rekommendera dem längre utan hänvisar spelare i första hand till Unibet eller Betsson.

  • Expekt har svensk spellicens
  • Har dock inget fokus på svenska marknaden
  • Välj istället ett bolag som satsar på Sverige

Expekt har en svensk spellicens men har valt att inte göra någon stor satsning i Sverige. Vi rekommenderar därför att man väljer något av de övriga spelbolag vi rekommenderar på Betsmart.se!

Allmänt om Expekt

Expekt är ett av Sveriges mest välkända odds sidor och har genom alla år profilerat sig med kända svenska idrottare. Nu har de dock valt att trots en svensk spellicens inte satsa fullt ut. De har ingen aktiv marknadsföring och vi är osäkra på hur länge som Expekt kommer finnas kvar i Sverige. Vi rekommenderar dig istället att titta mot andra spelbolag än expekt

Expekt grundades 1999 och är ett spelbolag med en stark koppling till Sverige. Många känner igen det och har haft ett spelkonto där. Det fanns tidigare en startk pokerklient där svenskar kunde spela bra poker. Nu kan vi istället tipsa om Betsson eller Unbiet som erbjuder bra svensk poker. Dessa spelsidor har även allt som Expekt kan erbjuda och lite till.

Till Spelbolag Betsson eller Spelbolag Unibet

Bonusar hos Expekt

Vi kan istället tipsa om två andra bonusar hos Unibet och Betsson som ger dig både en casino och oddsbonus med bra villkor.

Oddsspel – Livebetting och livestreaming

Även här kan vi rekommendera andra alternativ med bra spelutbud med mera

Sammanfattning av Expekt

När vi ska sammanfatta Expekt kan vi bara säga att du ska hålla dig undan detta spelbolag i dagsläget då de inte satsar på Sverige trots sin spellicens. Vi tror inte att Expekt med nuvarande inriktning kommer att klara sig särskilt länge i Sverige. Välj istället ett spelbolag med fokus mot Sverige som tex Unibet och Betsson.

Till Spelbolag Betsson