Brasilianska Ligan tabell - Série A

Här hittar ni den Brasilianska Liga Tabellen och ett komplett spelschema för Brasiliens högsta division i Fotboll för herrar som kallas för Campeonato Brasileiro Série A.

Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Brasilien spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Internacional, Corinthians, Flamengo, Atletico Mineiro, Sao Paulo, Santos, Botafogo och många fler av de bästa klubbarna i Brasilien.

Brasilianska ligan tabell

Live Streaming Brasilianska Ligan

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Série A hela säsongen.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk här.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser all Brasiliansk fotboll gratis

Till Unibet

Bästa odds på Brasilianska Ligan (Série A) matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Brasilianska ligan från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Brasilianska Ligan i fotboll

Brasilianska fotbollsligan Série A eller Campeonato Brasileiro som den också kallas startades 1971. Ligan är idag indelad i tre divisoner där den högsta är Série A därefter kommer Série B och C. Nu är det totalt 20 lag i högsta ligan. De fyra sämsta lagen i ligan flyttas ner till Serie B och de fyra bästa från Serie B flyttas upp till högsta ligan. De bästa lagen historiskt sett är Sao Paulo med 6 titlar och därefter är det Corinthians och Flamengo som har 5 titlar var. Det burkar ofta vara underhållande spel i ligan och många av dagens storstjärnor har börjat sin bana i Brasiliansa Ligan.

Ligan är numera rankad som den bästa ligan i Sydamerika och den är även populär hos många i Europa. Nackdelen för oss svenskar är att tiderna är lite dåliga då matcherna oftast spelas sent på natten svensk tid. Förutom de tre högsta ligorna så har varje stor stad i Brasilien en egen stadsliga så det är många olika ligor att följa för att ha koll på all brasiliansk fotboll.

Brasilianska landslaget populärt

Det finns många duktiga spelare i Brasilianska ligan men de allra bästa brassarna spelar nu i Europa i de största klubbarna. Därför är många brasilianare väldigt stolta över sitt landslag som är det lag som vunnit flest VM-guld. Kända spelare som kommit från brasilianska ligan är Pele, Falcao, Romario, Ronaldo, Ronaldinho och Neymar för att bara nämna några. Brasilien är verkligen ett av de mest fotbollstokiga länderna och deras liga är inget undantag.

Vinnarodds på Brasilianska ligan

Om du klickar på fliken Outrights så får du uppdaterade vinnarodds på vem som vinner Brasilianska ligan. Du ser även alla matcher i tabellen nedan med bästa odds från svenska spelbolag.