Surebets - Säkra spel utan risk

Surebets eller så kallade säkra spel kan du hitta om du använder en bra oddsjämförelse som du hittar hos oss. För att ett spel ska anses vara surebet behöver oddsen vara över 100% på olika utfall på de olika spelbolagen. I vår oddsjämförelse hittar du odds från flera spelbolag. Här kommer du flera gånger per dag hitta säkra spel eller surebets. Välj bara ut en match med stort intresse så ska du se att oddsen skiftar väldigt över dagen.

Här kan du räkna ut om du har Surebet vid spel på två utfall

Skriv in odds 1 här:

Skriv in odds 2 här:

För att räkna ut dina odds,

Här kan du räkna ut om du har Surebet vid spel på tre utfall

Skriv in odds 1 här:

Skriv in odds 2 här:

Skriv in odds 3 här:

För att räkna ut dina odds,

I denna listan kommer du hitta spelbolag som vi kan rekommendera och är kända för att ha höga odds. Hos dessa är det mer troligt att du hittar Surebets.

Live Surebet från Svenska spelbolag

Här nedan kan du följa en Surebet live med odds från enbart svenska spelbolag. Den kollar automatiskt matcher åt dig där oddsen överstiger 100%

Välj spelbolag med höga odds

Spelbolag Information Registrera
Bethard Surebets Bethard är ett annat spelbolag med höga odds som det passar att ha när man letar efter surebets. Bethard har ofta högst odds på t.ex Sveriges landslag i fotbollsmatcher. Gå med
Betfair Surebets Hos Betfair kan du spela på både vanlig sportsbook till höga odds eller så kan du välja att spela i spelbörsen där du kan spela eller boka dina odds till väldigt förmånliga odds och på så sätt hitta Surebets. Gå med
Unibet Surebets Unibet har mängder av odds och ibland kan odds-sättningen vara fördelaktig när du letar efter säkra spel. Perfekt att ha som komplement när du letar höga odds. Gå med
Spelbolag med Surebets eller säkra spel

Surebets eller Arbitrage vad är det?

Surebets eller arbitrage som systemet också vanligen kallas är ett system där du ser till att utnyttja skillnader på de olika spelbolagens oddssättning. Du vinner oavsett hur utfallet blir eftersom oddsen bildar en marginal till din fördel. I dagsläget är det lite klurigt att hitta Surebets men det finns och är man noggrann och ihärdig kan du fortsätta att hitta surebets på de spelbolag som vi rekommenderat. Dock så är de flesta spelbolag inte så pigga på om de kommer på att du systematiskt utnyttjar dom för säkra spel. För att du ska kunna spela på surebets krävs att du har konton på väldigt många spelbolag för att kunna hitta odds som sticker ut.

Risker med Surebets

Det finns några saker att tänka på när det gäller surebets och vad som gäller. Du kan om du har otur förlora om följande inträffar:

  • Limitering av insatser - Om spelbolaget upptäcker att du spela på säkra spel enbart så kan de lägga till en limitering av dina insatser. Det innebär att du inte kan spela för så mycket du vill. Du kanske inte heller kan spela på vilka odds du vill.
  • Avbrutna spel - Om du hittar ett odds som var väldigt fördelaktigt kan spelbolagen i vissa fall avsluta ditt spel i efterhand. Detta gör dom om dom upptäcker en onormalt hög satsning på ett speciellt utfall eller så eller att oddset de satt var felaktigt.
  • Oddsrörelser - Spelbolagen har heltidsanställda som justerar oddsen i realtid. Om du hittat ett surebet och ska till att spela kan det bli så illa att innan du hunnit lägga ditt spel har oddssättaren hunnit ändra oddset. Så det gäller att vara snabb om man ska hitta surebets.

Köpa tjänst för Surebet

Funderar du på att kanske leta efter en tjänst som ger dig Surebets? Tänka igenom det en extra gång för det finns ofta stor risk att du blir blåst och eller har för lite pengar för att det ska vara lönt. Dessutom är det väldigt små marginaler gällande surebets och du tjänar ofta som mest 5% av din insats. Vi rekommenderar därför inte att du använder surebets i någon större utsträckning om du inte har väldigt mycket tid och pengar då kan det fortfarande vara lönsamt.