Skotska Ligatabellen - Scottish Premiership

Här hittar ni den Skotska Ligatabellen och ett komplett spelschema för Scottish Premiership, tidigare hette ligan Scottish Premier League.

Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Skottland spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Celtic, Rangers, Aberdeen, Kilmarnock, Motherwell, Hearts.

Skotska ligan tabell

Live Streaming Skotska Ligan

Inget spelbolag erbjuder i dagsläget gratis Live Streaming på Skotska Premiership. Om/när Unibet väljer att lägga till det gör du så här för att se matcherna.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk här.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto för att se Skotsk ligafotboll helt gratis

Till Unibet

Bästa odds på Skottska ligans matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Skotska ligan från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Scottish Premiership

Skotska högstaligan i fotboll heter numera Scottish Premiership. Den hette fram till och med säsongen 2012/2013 Scottish Premier League. Under det nya namnet Scottish Premiership har endast ett lag tagit hem ligatiteln och det är Celtic. De två stora lagen i Skottland är Celtic och Rangers. Rangers försattes dock i konkurs 2012 och har sedan deras nystart i div 4 tagit sig tillbaka till högstaligan, men har ännu inte kunnat utmana Celtic på allvar. Båda lagen kommer från Glasgow och derbyt mellan dessa lag kallas Old Firm.

Svenskar i skotska ligan

Sverige har haft en av de största spelarena i skotska ligan någonsin, nämligen Henrik "Henke" Larsson. Han är för alltid en av Celtics och hela skotska ligans störste spelare. Han gjorde otroliga 242 mål på 312 matcher för laget under säsongerna 1997-2004! Under dessa år blev han skotsk ligamästare 4 ggr, skotsk cupmästare 2 ggr och vann skotska ligacupen 3 ggr!

På senare år har även landslagsmannen Mikael Lustig varit en del av Celtic och vunnit hela 6 ligatitlar med dem. Han spelade där fram till och med säsongen 2018/19. Efter det flyttade han från Skottland för spel med belgiska Gent. Nu spelar försvararna Filip Helander i Rangers och Carl Starfelt i Celtic vilker borgar för kul matcher för oss svenskar i den skotska ligan.

Vinnarodds på Skotska ligan

Om du klickar på fliken Outrights så får du uppdaterade vinnarodds på vem som vinner Skotska ligan även kallad Premiership. Du ser även alla matcher i tabellen nedan med bästa odds från svenska spelbolag.