Ligue 1 tabell

Ligue 1 tabell

Här hittar ni Ligue 1 Tabellen och ett komplett spelschema för franska ligan i fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Frankrike spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som PSG, Monaco, Marseille, Lyon coh många fler av de bästa klubbarna i Frankrike.

Live Streaming Ligue 1

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på utvalda matcher i Ligue 1.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto.
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser franska ligan gratis
Till Unibet

Om franska Ligue 1

Franska ligan är en av de bästa i Europa och är numera välkänd för oss svenskar sedan Zlatans alla säsonger i PSG. Även nu är PSG ett lag att räkna med och de har även stått för tidernas dyraste övergång när Neymar köptes från Barcelona för över 2 miljarder.

Andra bra lag är Monaco, Marseille, Nice och Lyon som alla tillhör toppen år efter år. Men det lag som vunnit franska ligan flest gånger är Saint-Étienne med 10 ligasegar. Senaste segern är dock från säsongen 80-81.

Ligue 1 är i dagsläget rankat som Europas femte bästa liga efter spanska La Liga, engelska Premier League, italienska Serie A och tyska Bundesliga. Tendensen är dock att franska klubblag går starkt framåt och med PSG i spetsen är det med i toppen och kommer att slåss om Champions League titlar de kommande åren.