Spelformer och speltips

Spelformer och Speltips

Här finner du vilka spelformer och bettingtyper det finns för dig att spela på vad gäller sportsbetting. Vi kommer gå igenom alla spelformer så att du lättare kan lära dig hur du ska spela.

Oavsett om du gillar att spela på fotboll, tennis eller nån annan sport är den här guiden nyttig för dig om du undrar över något inom bettingen.

Vi ger dig också de vinnande speltipsen för Premier League, Champions League, La Liga, Bundesliga, Serie A och mycket mer.

En del spelar för att vinna pengar på lång sikt andra spelar lite mer på chans och hoppas att vinna en större summa vid enstaka tillfällen. Oavsett är det bra att känna till vilka spelformer som spelbolagen tillhandahåller:

Spelformer Speltips på Övrigt
Odds spel Fotboll Odds Tabell
Superscore Tennis Odds Börs
Supertoto Hockey Mobilbetting
Stryktipset Handboll Livebetting
Matchen Basket Sportkalender
Surebets Trav Spelbolag med BankID
Betalningsmetoder E-sport Spelbolag med Spellicens
Bettingsystem Sveriges Landskamper Spelbolag med Swish
Bonuskoder Sveriges Landskamper damer Spelbolag utan BankID
Fullträffen Champions League Spelbolag utan licens
Fotbolls EM 2024 Kampanjer och bonuskoder
Transfer betting Engelska spelbolag

Speltips på populära sporter

Under fliken speltips går vi igenom hur du ska tänka när du ska spela på olika sporter. Vad som är viktigt för just den sporten

Speltips på Fotboll

Här går vi igenom de största ligorna och vad som ger dig bäst förutsättningar när du ska spela på t.ex Premier League, La Liga eller Serie A. Vi går även igenom vad man ska tänka på när du spelar på Champions League eller Allsvenskan. Vissa ligor har lag som alltid vinner på hemmaplan och vissa ligor är mer jämna och oförutsägbara.

Vi följer även Sveriges landslag i fotboll både för damer och herrar och det hittar du under fliken Speltips på och Landskamper och Landskamper damer. Där får du landslagens alla matcher under året och vilka mästerskap som är aktuella.

Speltips på Tennis

Här går vi igenom hur du gör när du ska spela på tennis och vilka turneringar som det är mest spänning i att spela på. Just live bet är en form som funkar väldigt bra på om man vill spela på Tennis. Spela och se live stream från de största turneringarna och känn spänningen med spel på tennis.

Speltips på Hockey

Kanske är du ett fan av Ishockey. Då ska du läsa om hur du spelar smartast på Hockey. Det gås igenom vilka serier och ligor man ska hålla koll på. Framförallt fokuseras det på SHL och NHL som är de två enskilt största ligorna för oss svenskar. Du får även information om hur du kan se på ishockey via livestream.

Speltips på Handboll

Spela på handboll kan vara kul emellanåt. Det finns ett stort utbud av matcher att spela på hos de olika spelbolagen. I Sverige är det Elitserien som drar mest intresse. Du kan även se flera ligor ute i Europa via live stream.

Speltips på Basket

Speltips på basket hittar du under Spela Basket-länken ovanför. Där kan du läsa om den svenska Basketligan men även dens största ligan i världen NBA. Läs mer och få speltips och live stream på NBA.

Övriga betting hjälpmedel

Under fliken Övrigt har vi samlat lite smått och gott för dig som vill lära dig mer om Sportsbetting. Här hittar du bland annat den mycket uppskattade oddstabellen som hjälper dig att räkna ut procenten på dina odds. På Odds börs sidan går vi igenom hur du spelar på en oddsbörs med boka och spela och andra begrepp som gör det begripligt om du vill spela på en Oddsbörs. Ett annat bra sätt att vinna på betting är att leta upp någon bra webbsida som rekar spel på sport.

Mobilbetting

Att spela i mobilen är idag en förutsättning för att ett spelbolag ska överleva. Har man ingen bra mobilbetting är det klart att spelarna flyr. Det är av yttersta vikt och därför kan du ta dig lite tid att läsa om vilka spelbolag som erbjuder den bästa mobilbettingen.

Livebetting

Lika viktigt som mobilbetting är idag livebetting. Detta fenomen har till stor del tagit över mer och mer från spelet innan start. Här kan du läsa om vilka spelbolag som är snabbast och bäst vad gäller live betting. Hur snabba spelbolagen är på att ändra oddsen och vad för utbud som finns.

Sportkalender

Här hittar du de största sporthändelserna under året. Vi ger dig tider och datum för de största sportevenemangen som går att spela på.