NHL Hockey tabell och resultat

Här hittar ni alla NHL Hockey Tabeller och ett komplett spelschema för NHLs högsta division med seriespel och slutspel.

Här ser ni alla tider och datum när NHL spelar inklusive resultat, målskyttar och spelschema för samtliga matcher hittar ni i den uppdaterade NHL tabellen.

NHL Hockey tabell

Live Streaming NHL Hockey

Viaplay har live stream rättigheterna till NHL säsongen och inget spelbolag har köpt dessa rättigheter för att visa matcherna via livestream. Utöver NHL visas även Premier League och Formel 1 hos Viaplay.
Till Viaplay

Bästa odds på NHL matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i NHL från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Om NHL

NHL är den högsta hockeyligan i Nordamerika och även den bästa ligan i världen. NHL grundades 1917 i Montréal och innehöll till att börja med bara fyra medlemsklubbar. Men ligan har hela tiden utökats och innehåller idag 31 lag. Sju av NHL lagen kommer från Kanada medan de 24 övriga är ifrån USA.

Totalt spelas hela 82 matcher i grundserien som pågår mellan oktober och april. Då avgörs det vilka 16 klubbar som spelar slutspelfram till juni och någon av dessa vinner sedan Stanley Cup-pokalen. Flest titlar räknat från starten 1917 har Montreal Canadiens.

Det går inte att nämna NHL utan att nämna giganten Wayne Gretzky även kallad "The Great One". Han är en legendar i hockeysammanhang och innehar många av NHL rekorden som ex flest mål 894 st, flest assists 1963 st coh flest poäng 2857 st. För svensk del finns det många bra NHL spelare som är vädra att nämna ex Nicklas Lidström, Peter Forsberg, Mats Sundin, Daniel Alfredsson, Henrik och Daniel Sedin för att nämna några.

Det finns ingen nedflyttning från NHL även om samma lag kommer sist i ligan år efter år. Dock finns AHL som är en farmarliga till NHL. Spelare som inte platsar i NHL spelar oftast i motsvarande lag från AHL.

Vinnarodds på NHL

Om du klickar på fliken Outrights så får du uppdaterade vinnarodds på vem som vinner NHL. Du ser även alla matcher och tabell i tabellen nedan med bästa odds från svenska spelbolag.