Champions League 2019

Champions League

Om Champions League

Champions League heter den största klubblagsturneringen för herrar i Fotboll. Den spelas mellan de bästa Europeiska fotbollslagen och startar med ett kval redan i juni och pågår sen under hela året. Det stora gruppspelet i Champions League startar i september och de lottas i 8 grupper med 4 lag i varje enligt ett förutbestämt rankingsystem. De bästa lagen i varje liga hamnar i olika potter beroende på hur de har spelat i Europa-spelet de 5 senaste säsongerna. Segrarna i de största ligorna hamnar alltid i rankinggrupp 1.

Efter att lottningen är skedd så spelar lagen mot varandra både borta och hemma tills man får en sluttabell. De lagen som hamnar 1 eller tvåa i grupperna efter gruppspelet går vidare till nästa omgång och då är det dags för slutspelet i Champions League. Detta sker på våren efter ett ganska så långt vinteruppehåll någon gång i mars. Så här lottades grupperna i årets Champions League.

Final Champions League 2019

Efter att slutspelet är avgjort är det Liverpool och Tottenham som till slut gör upp om vem som blir årets mästare i Champions League. Båda lagen har stått för miraklevändningar i sina semifinaler mot Barcelona och Ajax. Här kan du läsa mer om allt om matchen mellan Tottenham - Liverpool i Champions League final

Speltips Champions League 2019

Vem vinner då året turnering? De regerande mästarna Real Madrid går aldrig att räkna bort. Trots att Ronaldo har flyttat till Juventus. Förra årets tvåa Liverpool har öppnat starkt och kan kanske gå hela vägen i år. Annars är det som vanligt de stora klubbarna med mest pengar som har chansen att vinna. Bland dessa hittar vi Barcelona, PSG och Man City. Turneringen är lång och det lag som har lite flyt och de bästa spelarna kommer till slut att vinna. här är bästa oddsen på vinnare av Champions League just nu:

Vinnarodds Champions League 2019

Så här såg oddsen ut inför åttondelsfinalerna:

 • Man City 6,00 (Årets solklara favoriter)
 • Barcelona odds 7,00
 • Juventus odds 7,00
 • Bayern München odds 8,00
 • Real Madrid odds 8,00
 • Liverpool odds 8,00
 • Paris SG odds 11,00
 • Atletico Madrid 13,00
 • Man United odds 26,00
 • Tottenham odds 41,00

 • Spela på vinnaroddsen hos Unibet spelbolag

  Erbjudanden Champions League 2019

  Spelbolag Unibet har under hela Champions League säsongen flera bra erbjudanden och tävlingar. Du kan bland annat tippa slutresultatet på CL gratis och vinna 500.000 kronor

  Live stream Champions League

  Gör så här för att se Champions League via live stream:
  - Registrera ett konto hos Viaplay
  - Ladda ner Appen eller kolla direkt på Viaplay.se

  Spelschema och TV-tider Champions League 2019

  Tv-Tiderna i årets Champions League är ändrade mot tidigare år. Nu spelas det två matcher kl 18:55 och resterande 6 matcher spelas kl 21:00. Som vanligt är speldagarna tisdagar och onsdagar. Här hittar du alla matcher i CL här nedan:

  Champions League Tabellen 2019

  Här hittar ni UEFA Champions League Tabellen och ett komplett spelschema för Europas mästarliga i Fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Europa spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Barcelona, Bayern München, Real Madrid, Manchester City, PSG och många fler av de bästa klubbarna i Europa.

  Välj andra grupper genom att välja Fotboll A-H -> CL och välj respektive grupp.