Spela på tennis på nätet

Här beskriver vi hur du spelar på tennis på nätet och därefter listar vi lite generella speltips på tennis och om de olika grand slam turneringarna när du spelar hos olika spelbolagen på nätet!

Flest och bäst odds på tennis har Unibet och de har även live betting på samtliga tennismatcher under de fyra grand slam turneringarna under året. Till Unibet

Spela på tennis och odds hos spelbolagen

Speltips när du spelar på tennis

För att få bra koll på tennis krävs att du är intresserad och tittar på en hel del tennismatcher. Det är nyckeln till att bli en vinnande spelare på tennis med odds. Nedan listar vi även generella speltips tennis och vad du bör tänka på när du bettar både före och under tennismatchen (Livebetting). Även långtidsspel på turneringar är intressant då tennis är en av de sporter där spelbolagens odds är som bäst.

Speltips Grand slam

Till Grand Slam i tennis hör de fyra stora tennisturneringarna Australian Open, Franska öppna, US Open och Wimbledon. Där är det som intressantast att hitta sina spel då det är här om spelbolagen har flest spelformer och bäst odds. Även i media finns skrivs mycket om turneringen vilket gör att man kan få fördelar genom att läsa nyheter om spelare och förutsättningarna inför matcherna.

Livebetting tennis

Att spela livebetting på tennis innebär att du kan spela under matcherna och då kan du spela på vinnare av nästa set eller nästa game. I vissa fall erbjuds även spel om vem som vinner nästa boll. Genom att se matcherna så har du här chansen att göra bättre gissningar än spelbolagen då de ofta sätter på statistik snanare än vad som händer ute på banan. Att ex se trötthetstecken på en viss spelare kan ge dig fördelar som du kan använda i tennis livebettingen.

Spela med 50% flervalsbonus hos spelbolagen

Flera spelbolag erbjuder en flervalsbonus när du spelar på Tennis online. Det är ett mycket bra bonussystem som gör att om du lägger två eller fler tennis spel på din kupong så vinner du upp till 50% mer! Flervalsbonusen på tennismatcher gäller i alla större turneringar och tävlingar.

Live streaming tennis

Unibet visar alla grand slam turneringar i tennis i sin live streaming tjänst och bara du har pengar på ditt spelkonto så ser du alla matcher helt gratis. Utöver grand slam visas även flera andra turneringar och detta är ett bra sätt att se tennis helt gratis och samtidigt spela på tennismatcherna.
Till Unibet