Om Oss - Betsmart.se

Betsmart.se startades redan 2007 och har haft som målsättning att ge spelarna de bästa bonusarna hos de svenska spelbolagen. Vi som driver sidan har lång erfarenhet inom spelbranschen både genom eget spelande och ett allmänt sportintresse.

Vi listar bara spelbolag som vi litar på och som har en svensk spellicens. Vi har bonussidor för alla spelbolagen där du kan läsa de viktigaste reglerna och villkoren. Vi har alltid uppdaterade bonusar och information och så fort en bonus eller ett villkor ändras ser vi till att det ändras.

För att få spela hos ett spelbolag krävs det att du är över 18 år och därför är inte innehållet på våra sidor riktade till någon under 18 år.

Vi reserverar oss för eventuella fel på hemsidan och att de regler och bestämmelser som finns på respektive spelbolag är det som gäller.

På Betsmart finns även tabeller på de mest populära sporterna som vi svenskar gilla att spela på. Det finns även en spelguide som guidar dig rätt om du har några frågor om olika spelformer. Du kan även jämföra oddsen på olika spelevent få live stream och livescore. Om du är intresserad av Casino och Poker finns det underavdelningar för det också.

Kontakta Oss - Betsmart.se

Om du skulle hitta några felaktigheter eller undrar något kan du kontakta oss på följande mail .(skriv av adressen). Vi svarar så fort vi hinner.

Lycka till och tänk på att spela ansvarsfullt. Nedan följer lite information om du får problem med spel om pengar.

Problem med spel om pengar

Har du eller någon i din närhet problem med spel om pengar rekommenderar vi Spelpaus och www.stodlinjen.se

SpelPaus är Spelmyndinghetens verktyg för att hjälpa spelare med problem att snabbt och enkelt kunna stänga sig ute från alla typer av spel hos alla spelbolag med svensk spellicens. På Spelpaus kan man tänga av sig från spel i 1 mån, 3 mån, 6 mån eller tills vidare.

Spelmyndigheten kräver även att spelbolag med licens ger alla spelare möjligheten att sätta gränser för sitt spelande. Detta finner man under ikonen "Spelgränser" hos respektive spelbolag. Alla spelbolag med licens skall dessutom ge sina spelare möjlighet till ett test för att se om hen spelar för mycket. Detta finner man under ikonen "Självtest" hos respektive spelbolag.