Champions League Damer tabell och resultat

Här hittar ni UEFA Champions League Tabellen för damer och ett komplett spelschema med alla resultat för Europas mästarliga i Fotboll för damer och alla grupper.

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Här ser ni alla tider och datum när de bästa damlagen i Europa spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som Häcken, Barcelona, Bayern München, Lyon, Chelsea, PSG och många fler av de bästa damklubbarna i Europa.

Champions League damer tabell

Erbjudanden Champions League

Unibet har under hela Champions League säsongen flera bra erbjudanden på Damernas CL matcher.

Gör så här för att se Champions League via live stream:
- Champions League för damer visas gratis över hela världen via Youtube och DAZN som har tecknat avtal om att sända alla stormatcherna. Detta gör att du kan se de bästa dam-matcherna utan kostnad. Så gå vidare till Youtube och leta upp kanalen DAZN så kan du se matcherna som du hittar ovan.

Bästa odds på Champions League damer matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Damernas Champions League från de bästa svenska spelbolagen. Spela där oddsen är som högst!

Damernas Champions League i fotboll

Champions League heter den största och mest prestigefyllda Cupen i Europa för klubblag och nu finns det även för damerna. Det hela började 2001 och då var ett svenskt lag i final och det var Umeå IK. Champions League för damer kallas även Uefa Women's Champions League och tidigare hette den Uefa Women's Cup. Formatet som har ändrats något genom åren är nu så att det först består av ett kval med de lägst rankade ligavinnarna som får möta de högst rankade ligatvåorna innan själlva gruppspelet drar igång.

I nuvarande format så spelas det ett gruppspel med totalt 4 grupper. Därefter väntar åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final. Alla slutspelsmatcher är dubbelmöten förutom finalen. Det innebär att lagen får en chans att mötas på både borta och hemmaplan.

Champions League Mästare

Lyon är den mest framgångsrika klubben i turneringens historia för damerna. Lyon har i skrivande stund 7 vinster och två finalförluster. Frankrfurt är den andra mest framgångsrika klubben i Champions League med sina 4 vinster och 2 andraplaceringar. Sen kommer svenska Umeå IK som dominerade i början av 2000-talet de vann 2 finaler och förlorade 3. Nu på senare år har även de traditionellt stora klubbarna på herrsidan satsat mer och mer på sina damlag så nu är det lag som Chelsea, Bayern M, Barcelona och Arsenal som dominerar damfotbollen.