Ansvarsfrihet och allmänna villkor

Betsmart.se uppmanar ingen till att spela om pengar. Sidans samlade information ni hittar här är hämtad från respektive spelbolag.

Hos samtliga spelbolag krävs att du är över 18 år för att få lov att spela. Betsmart vänder sig enbart till myndiga personer som är bosatta i länder. där spel är tillåtet enligt lag.

Vi reserverar oss för eventuella fel på hemsidan och att de regler och bestämmelser som finns på respektive spelbolag är det som gäller.

Spelaren är själv fullt ansvarig för eventuella skatter och avgifter som gäller vinster till följd av användning av spelbolagens erbjudanden. Om vinsterna är beskattningsbara i spelarens land är spelaren skyldig att hålla koll på detta och rapportera vinster till berörda myndigheter.

Betsmart hänvisar enbart svenska spelare till spelbolag med svensk spellicens. Endast hos dessa spelbolag kan svenska spelare vinna skattefria vinster.

Problem med spel om pengar

Har du eller någon i din närhet problem med spel om pengar rekommenderar vi Spelpaus och www.stodlinjen.se

SpelPaus är Spelmyndinghetens verktyg för att hjälpa spelare med problem att snabbt och enkelt kunna stänga sig ute från alla typer av spel hos alla spelbolag med svensk spellicens. På Spelpaus kan man tänga av sig från spel i 1 mån, 3 mån, 6 mån eller tills vidare.

Spelmyndigheten kräver även att spelbolag med licens ger alla spelare möjligheten att sätta gränser för sitt spelande. Detta finner man under ikonen "Spelgränser" hos respektive spelbolag. Alla spelbolag med licens skall dessutom ge sina spelare möjlighet till ett test för att se om hen spelar för mycket. Detta finner man under ikonen "Självtest" hos respektive spelbolag.