Fullträffen och hur man får 13 rätt

Fullträffen är en spelform som erbjuds av Svenska Spel där det går ut på att pricka in rätt antal mål i 13 st fotbollsmatcher. Det är inte lätt men om man blir ensam vinnare under en vecka så kan man kamma hem hela 50 miljoner kr.

Så här spelas Fullträffen hos Svenska Spel

Fullträffen är en spelform som lanserades av Svenska Spel i oktober 2022 och så här fungerar det:

  • Tippa rätt antal mål i var och en av totalt 13 fotbollsmatcher
  • En del av matcherna är hämtade från veckans Stryktipskupong
  • Du tippar från noll mål upp till sju mål eller fler
  • Varje enkelrad kostar en krona
  • Det är minst 50 miljoner kronor till en ensam vinnare

Raderna på Fullträffen fylls i på spelkuponger som finns hos spelspelombuden. Det går även att fylla i tipset online på svenskaspel.se. Kupongerna kan antingen fyllas i med enkelrader eller matematiska systemspel. Du kan även få hjälp att tippa med PIX.

Till Svenska Spel

Fullträffen med 13 rätt

Systemspel på Fullträffen

Fullträffen hos Svenska Spel går att spela antingen som enkelrader eller som systemspel. De flesta kommer att spela systemspel av någon typ eftersom det är så otroligt många kombinationer som det blir i fullträffen. Totalt rör det sig om åtta olika spelalternativ per match. Det kan jämföras med tre för Stryktipset.

Totalt rör det sig om 550 miljarder olika alternativ och det kan man jämföras med Stryktipset som har 1,5 miljoner möjliga utfall. Det kommer med andra ord inte bli lätt att pricka in 13 rätt på Fullträffen. Men den som gör det kommer att vinna stort.

Man kan inte spela R-system eller U-System som man kan på Stryktipset. Det enda typen av Systemspel som Fullträffen erbjuder är Matematiska system dår du alltså får alla de rader du tippar. Det är så de flesta kommer att spela då en enkelrad inte kommer att räcka långt.

Vill man ha hjälp med tippningen kan man använda sig av PIX. Där får man en slumpad rad för en utvald summa och kan sedan ändra lite i den om man vill. Det är ett sätt att snabbt komma igång med Fullträffen.

Till Fullträffen

Fullträffen hos Svenska Spel

Spela tillsammans hos Svenska Spel

Svenska Spel har en spelfunktion som kallas "Spela Tillsammans" och här man man gå ihop flera spelare och lämna in ett spelsystem tillsammans. Detta är ett enkelt sätt att dela på både insatser och vinster. Fullträffen går att spela med hjälp at Spela tillsammans funktionen. Så här fungerar det:

  • Så här spelar ni "Spela Tillsammans":
  • 1. Välj spelomgång och bestäm vilket spel ni vill spela och hur mycket varje andel ska kosta.
  • 2. Samla in pengar genom att medlemmarna köper andelar tills ni har tillräckligt att spela för.
  • 3. Lämna in spelet genom att lägga raden och lämna in!