Unibet Poker Bonus på 5000 kr

Unibet pokerbonus

Unibet kampanjkod med 200 kr gratis

Unibet ger dig en cash game-biljett värd 100 kr. Du får även Unibet Open biljett och 4 free roll biljetter värt totalt 200 kr i gratis poker.

  • 200 kr gratis poker bonus varav
  • 100 kr gratis poker i cashgame + turneringsbiljetter
  • Poker bonus på 5000 kr.

Dessutom får du en playthrough bonus på upp till max 5000 kr om du sätter in 100 kr eller mer. Du har 60 dagar på dig att klara av bonusarna.
Registrera

Unibet pokerbonus:
  • 1) Öppna ett konto på Unibet
  • 2) Gör en insättning och börja spela.
  • 3) Du får 200 kr i gratis pokerbonus + 5000 kr i playthrough bonus.
  • Registrera

Unibet pokerbonus - villkor

- 200 kr gratis poker som består av en cashgame-biljett, krediterad vid första inloggning, som används för NL4 endast (€ 0.02 / € 0,04).
- För att uppfylla playthrough-kravet för cashgame-biljetten ska du ha sett 550 floppar.
- €12 Unibet Poker biljetter SM live 2019
- 5000 kr i pokerbonus
- Sätt in minst 100 kronor så får du möjlighet att tjäna ihop till 5000 kr i pokerbonus. Din bonus betalas ut efter en förutbestämd tabell beroende på hur mycket du betalar i Rake och vilken nivå du spelar på. Din bonus kommer automatiskt efter att du klarat av kraven.
- Du har 60 dagar på dig att tjäna ihop till bonusen innan den förverkas.
- Unibet generella villkor för poker gäller
- Observera att du bara kan ta en bonus per spelare per licens under 2019. Detta innebär att du bara får en bonus totalt på följande brands: Unibet, Maria, Igame, Storspelare eller Bingo.com

Till Spelbolag Unibet

Om Unibet Poker

Unibet Poker är ett av Sveriges bästa ställen när det gäller poker. De har funnits på den svenska marknaden länge och känner till de svenska reglerna. Unibet är en av få pokerbolag som ger en pokerbonus. Så om du är ute efter att få lite extra pengar när du spelar är det Unibet Poker bonus du ska välja. Hos Unibet finns alla spelformer av poker som du kan tänka dig. Du spelar i Euro och mäter dina skills emd andra Unibetkunder.

Unibet ger dig möjligheten att spela direkt via webläsaren eller ladda ner en app till mobilen. Du kan även tävla om att få vara med på Unibet Open som är en live poker tour som reser runt i hela Europa. Prispengarna för den som kammar hem det stora eventet ligger på över en miljon svenska kronor.

Unibet Poker i Sverige drivs av Spooniker Ltd som är en del av Kindred Group. De innehar en svensk licens för odds, poker och casino. För att ta del av en bonus hos Unibet krävs att du inte tagit emot någon bonus från några av de andra märkena under 2019 som Unibet, Igame, Storspelare, Bingo.com eller Maria.com