Nordicbet Poker Bonus

Nordicbet pokerbonus

Nordicbet bonuskod

Nordicbet har ingen pokerbonus för tillfället. Däremot får du en bra casino och odds bonus hos Nordicbet.

  • Svensk Pokerlicens
  • Spela poker utan bonus
  • Erbjuder dagliga freerolls

Nordicbet har en bra pokerklient men du får just nu inget välkomsterbjudande.
Registrera

Nordicbet pokerbonus:
  • 1) Öppna ett konto på Nordicbet och ladda ner pokerklienten eller välj spela direkt och välj alias.
  • 2) Gör en insättning,och börja spela utan bonus
  • Registrera

Nordicbet pokerbonus - villkor

- Just nu ingen pokerbonus för nya kunder hos Nordicbet.
- Nordicbet generella villkor för poker gäller

Till Spelbolag Nordicbet

Om Nordicbet poker

Nordicbet poker ger dig tillgång till spel på Microgaming nätverket tillsammans med spelare från hela Betssonkoncernen. Detta har de gjort för att öka antalet spelare och att det ska vara full fart vid borden. Vi kan dock tycka att det är lite skralt med spelare online under dygnets alla timmar. Mest är det på kvällarna svensk tid. Hos Nordicbet poker kan du spela direkt via en webläsare i datorn eller att ladda ner en pokerklient till PC eller Mac. Du kan också välja att spela direkt i mobilen via länken m.nordicbet/poker. Du kan välja att spela med No Limit, Pot Limit eller en fixed limit. Valet är ditt. Gillar du att spela på turneringar finns det ett stort utbud. Turneringar finns i både enbords och flerbords format och mängder med olika prispotter.

Nordicbet har ett stort utbud av turneringar där det finns bland annat Nordicbet Poker Freerolls där du utan insats kan vinna riktiga cash. Totalt ger Nordicbet bort 35000 euro i priser varje månad. Det är riktigt generöst. Övriga spelutbudet är också bra där det finns flera cashgames bord, sit & go och flerbordsturneringar. De vanligaste spelen är Texas Holdem och Omaha. Du kan spela både No Limit och Fixed eller Pot limit i olika nivåer.

Nordicbet har även de en rolig funktion som de kallar Prestationer. Spela med riktiga pengar och samla emblem som du kan pryda ditt alias med. Detta för att visa dina pokerskills. Nordicbet är annars känt för sin fina sportsbook med mängder av odds på Svensk fotboll och övrig nordisk sport. Spellicensen är svensk och bolaget som står bakom heter NGG Nordic Ltd och är ett helägt dotterbolag till den stora Betssonkoncernen.

Till Pokerbolag Nordicbet