Pokerkalkylator - Räkna ut dina poker odds

Här hittar ni en bra pokerkalkylator. Räkna ut poker oddsen för din favorithand eller en hand du precis vunnit på online. Vem hade bästa poker oddset för handen efter floppen. Använd pokerkalkylatorn för att förbättra ditt pokerspel och för att kunna ta rätt beslut både före och efter floppen, turn och vid rivern.

Pokerkalkylator - Räkna ut pokerodds för din hand

Räkna ut Pottodds

Om du är nybörjare på poker kan du behöva läsa lite mer om hur man räknar ut pottodds. Det är viktigt att veta när du ska slänga dig eller om du har tillräckliga chanser för att vinna potten. Det viktigaste är att veta hur många outs eller kort som du kan få för att träffa din bästa hand. Det är också olika odds beroende på om det är före floppen eller efter river eller turn. Det spelar också in hur mycket som har satsat i potten, hur många spelare som är kvar och en massa faktorer.

Ett exempel: Du har A♣ K♣. Din motståndare råkar visa dig sina kort och du ser att han har J♦ 9♦. På bordet ligger T♠ J♣ 3♣. Hur många outs har du? För det första har du chansen att träffa överparet med essen eller kungarna vilket ger dig 6 st outs bara där. Du kan också få 4 damer för att få in stegen. Samt totalt nio klöverkort för att få in färgen. Nu har du räknat klöver dam två gånger så totalt har du alltså 18 outs eller kort som ger dig en bättre hand än din motståndare. Det ger dig totalt 62% chans att vinna potten vilket är favorit trots att du låg under från början!

Allt detta kan ta tid att tänka ut men via vår pokerkalkylator kan du simulera olika scenarion för att träna dig för att ta rätt beslut. Klicka bara i de kort som du vill ha med i beräkningen så får du pokeroddsen om du är favorit eller inte. Du kan räkna ut oddsen både före och efter floppen och efter turn. Lycka till vid pokerborden och allt eftersom du lär dig så kommer detta hjälpmedel att ge dig viktig info om när du ska slänga eller satsa vidare.

poker kalkylator

Bli bättre på poker

Att förstå och kunna oddsen utantill för olika händer är viktigt för att kunna bli bättre på poker. Där är vår pokerkalkylator ett bra hjälpmedel. Om du tror att din motståndare sitter på ett högt par. Vad har du då för chanser med din J♦ 10♦? Är det värt att gå med, eller gör du helt enkelt ett dåligt bet.

Det är även viktigt att göra rätt bedömning sett till hur många outs du har. Även här är kalkylatorn till otrolig hjälp och är nyckeln till att bli en långsiktig vinnare på poker. Lär dig dina odds på poker så blir du en bättre spelare helt enkelt.