Betsson Poker Bonus med Kampanjkod

Betsson pokerbonus

Betsson pokerbonus och kampanjkod

Betsson låter dig spela poker på Microgaming nätverket via dator, surfplatta eller mobil

  • Spela poker på microgamingnätverket
  • Bra mobilpoker
  • Spela direkt eller via app

Betsson har valt att inte längre ha en pokerbonus. Du kan dock spela poker hos Betsson på flera bord och de har Texas Holdem och Omaha. Det finns även en mängd olika nivåer på cashgames med bra spelarvärde.
Registrera

Betsson pokerbonus:
  • 1) Öppna ett konto på Betsson med ditt BankID
  • 2) Ladda ner pokerklienten och välj ditt pokeralias
  • 3) Gör insättning och börja spela direkt.
  • Registrera

Om Betsson poker

Betssson poker har en mängd olika spelvariatner för oss svenska spelare. Du spelar i nätverket som är byggt av Microgaming tillsammans med kunder från bland annat Betsafe och Nordicbet. Detta gör att du får en bred variation av spelare på de olika nivåerna. Hos Betsson poker finns mängder av kontantbord på olika nivåer. Det finns spel på både omaha och vanlig Texas Holdem. Du kan välja att spela med No Limit, Pot Limit eller en fixed limit. Valet är ditt. Gillar du att spela på turneringar finns det ett stort utbud. Turneringar finns i både enbords och flerbords format och mängder med olika prispotter.

Betsson har en förstklassig poker i mobilen där du enklet kan spela utan att ladda ner någon app eller klient. Surfa bara in på betssson.com via din mobil. Du loggar enkelt in med Bankid och efter att du valt ditt alias är du igång och kan börja spela. Du kan testa att spela poker med låtsaspengar eller så gör du en insättning och spelar på riktigt. så har du alla pokerspel direkt i din telefon. Insättningar och uttag går direkt via ditt vanliga Betsson konto.

Betsson har även en ny och rolig funktion som kallas Prestationer. När du spelar och klarar vissa nivåer så får du olika emblem som du kan pryda ditt alias med. Detta för att visa dina pokerskills. Hos Betsson får du även en mycket bra sportsbook och ett bra casino Här kan du även välja tt få din bonus som ny spelare. Vi tycker att Betsson har samlat det bästa vilket gör dom till en bra spelsida för oss svenska spelare. Spellicensen är svensk och bolaget som står bakom heter Betsson Nordic Ltd och är ett helägt dotterbolag till den stora Betsson Group.

Till Spelbolag Betsson