Så fungerar Spelbyggaren hos Unibet

Spelbyggaren är en helt ny funktion hos Unibet och här visar vi hur den fungerar och hur man använder den. Det är ett spelverktyg där man kan bygga sina egna spel och därigenom få riktigt bra odds.

Spelbyggeren hos Unibet

Så fungerar Spelbyggaren

Spelbyggaren är ett verktyg där du själv kan komponera ihop din spelkupong med odds från Unibets alla spelmarknader. Du kan nu spela på flera utfall i samma match. Du kan ex spela på resultat, antal hörnor o.s.v på på samma match på samma kupong. När du har gjort dina val ser du vilket oddset blir och kan enkelt lägga ditt spel. Upp till 12 st val kan du lägga till din kupong med Spelbyggaren hos Unibet.

Här ser ni följande spel lagda i Spelbyggaren för matchen mellan Liverpool och Tottenham:

Spel lagda i Spelbyggaren hos Unibet

Spelbyggaren hittar man enkelt genom att först välja den match man vill spela på och därefter syns det nya verktyget ovanför oddsen. Du väljer sedan alla utfall du vill ha med på din kupong och därefter insats samt bekräftar ditt spel.

Det skall även nämnas att detta fungerar endast för spel lagda före match alltså inte på livebetting.

Större vinster på en och samma match?

Har man gjort en grundlig analys av en match och vet alla förutsättningar så kan man man få med fler spel på en och samma match vilket ökar oddsen. Dock så ökar det inte på samma matematiska sätt om dessa spel hade lagts på olika matcher. Men detta är ju fullt logiskt.

Om man tror att Liverpool i exemplet ovan vinner matchen så är det rimligt att tro att de även får flest hörnor. Detta lägger man in dessa val i Spelbyggaren och får då ett lite bättre odds än om man bara spelat på att Liverpool vinner matchen i Premier League.

Till Unibet

Flera spelbolag har liknande funktioner bla Betsson som har sin Betbuilder.