Paf Jackpot Pools – Så funkar det

Vi kan nu tipsa om Paf Jackpot Pools som låter dig spela stora jackpottspel och bolagsspel på sport. Vi förklarar hur du spelar och kan bli en vinnare hos Paf Jackpot Pools.

Till Paf

Paf Jackpot Pools

Paf Jackpot Pools – Information

Paf Jackpot Pools är ett traditionellt sätt att spela sportsbetting på populära sporter. Jackpot Pools går ut på att du ska tippa på hur en rad matcher kommer att sluta. Ju fler rätt du har, desto mer pengar kan du vinna. Får du alla rätt vinner du jackpotten som står i början på spelet. Spelet har inga odds utan vinsten beror på antalet spelare på kupongen och det totala antalet vinnare.

Spela på Paf Jackpot Pools

Jackpot Pools domineras av fotboll och det är här du hittar de allra största jackpottarna och bästa spelen. Utöver fotboll finns det även kuponger för NBA, NFL och tennis. De olika kupongerna varierar också när det kommer till vad du skall tippa.Du kan spela på 1X2, rätt resultat, över/under 2,5 mål, asiatiskt handikapp eller setresultat. Det kan även finnas möjlighet att då och då spela gratis spel. Då kan du vara med osh tippa på ett spel helt gratis med ditt paf-konto.

Spela på Jackpot Pools gratis hos Paf

Paf erbjudande för nya kunder

Har du inget konto hos Paf sedan tidigare är det enkelt att skapa ett med BankID. Fyll bara i ditt personnummer och verifiera dig med ditt Bank-ID så är du igång. Du kan även göra insättning med Swish för att komma igång smidigt. Som ny kund får du dessa erbjudanden:
– 25 freespins vid registreringen.
– Sätt in 100 kr och få 100 kr av Paf.
Allt detta är helt utan omsättningskrav. Du får dina free spins efter att du snurrat på hjulet och du spelar dina free spins på Pafs egna spelautomat Schlagerslotten. Regler och villkor hittar du här

Till Paf och hämta din bonus