Nordicbet satsar stort på trav med sin satsning Dagens Duo. Dessutom har de månad efter månad bäst odds på svensk trav. Till Nordicbet

Nordicbet med Dagens Duo

Dagens Duo hos Nordicbet

Nordicbet har lanserat något som de kallar ”Dagens Duo” och detta är en satsning som passar alla oss som gillar höga odds. Dagens Duo är dagens två mest spelade hästar i en oddsboostad dubbel. Detta specialspel finns tillgängligt varje onsdag  mellan 16:30 – 19:00 och varje lördag mellan 12:00 – 16:00.

Det betyder att vi till de redan höga oddsen kan få lite extra bra odds. Och visst påminner detta om ATGs ”Dagens Dubbel”, med den stora skillnaden att oddsen är mycket bättre.

Maxinsats till detta boostade odds är 100 kr och vinster betalas ut direkt utan några omsättningskrav. Detta spel är endast tillgängligt för svenska spelare.

Bättre travodds hos Nordicbet

Bättre travodds hos Nordicbet

För den som spelar på trav så finns det många anledningar att titta in hos Nordicbet. En av de största fördelarna med att lägga sin spel här är att oddsen på trav är bättre än hos alla konkurrenterna inklusive ATG.

Nordicbet jämför varje månad hur oddsen är på den vinnande hästen i varje lopp jämför med ATG och i ca 75-80% av loppen har Nordicbet bättre vinnarodds. Det talar sitt tydliga språk – Oddsen är bättre här!

Det allra bästa är givetvis att ha fler travsidor och lägga spelet där oddset är högst i respektive lopp. Det är så man vinner på all betting i längden.

Här hittar ni alla travsidor med svensk spellicens.

Travbnus hos Nordicbet

Välkomstbonus på trav

En annan fördel med Nordicbet är att deras välkomstbonus inkluderar spel på trav. Det finns nästan ingen annan bettingsida som låter sina spelare spela med bonusen på trav. Men det gör alltså Nordicbet.

I skrivande stund är Nordicbets travbonus på 100% upp till 100 kr och bonusen behöver endast omsättas en gång. Vill du läsa regler och villkor för den mer om aktuella Nordicbet bonusen.

Värt att tänka på när man väljer sin bonus är att efter den 14 nov 2021 och framåt så får spelbolag i Sverige erbjuda oddsbonusar över 100 kr igen. Det är bäst att ta en bonus när den är så stor som möjligt. Och då det bara är tillåtet att ta en bonus per spelbolag bör man vänta om bonusen just nu är liten. Kolla även in oddspedia med en fin oddsämförelse

Vilka oddsbonusar som finns hittar ni i Betsmarts bonuslista.

🏇 Vad är Dagens Duo?

Dagens Duo är dagens två mest spelade hästar hos Nordicbet i en oddsboostad dubbel. Detta specialspel finns tillgängligt varje onsdag  mellan 16:30 – 19:00 och varje lördag mellan 12:00 – 16:00.

✅ Vilket spelbolag har bäst odds på svenskt trav?

Nordicbet jämför varje månad hur oddsen är på den vinnande hästen i varje lopp jämfört med ATG och i ca 75-80% av loppen har Nordicbet bättre vinnarodds.

💰 Kan man få välkomstbonus på trav?

Ja, det finns några spelbolag på vår bonuslista som har oddsbonusar som inkluderar spel på trav, en av dessa är just Nordicbet.