Sverige - Sydkorea VM 2018

Sverige - Sydkorea fotbolls VM 2018

Sverige mötte Sydkorea i första matchen i fotbolls VM 2018. Sverige vann matchen med 1-0 efter straffmål av Andreas Grankvist! Detta var matchen som Sverige måste vinna för att ha en rimlig chans att nå åttondelsfinal! Matchen spelades på Nizhny Novgorod Stadium som är en arena med plats för 45331 åskådare. Lindelöf missade matchen p.g.a sjukdom.

Sveriges senaste tävlingsmatcher var playoff matcherna mot Italien där vi lyckades vinna. Kan man få med sig en del av det till VM har vi goda chanser att besegra Sydkorea och gå vidare från gruppspelet. I träningsmatcherna inför VM fick man inte spelet att stämma till fullo. Det gäller att fortsätta där man tog vi i Italien matcherna. I grupp F spelade även Tyskland mot Mexiko igår och den matchen vann Mexiko med 1-0!

Speltips Sverige - Sydkorea

Sverige är defensivt duktiga och trots att Lindelöf blivit sjuk är försvaret vår starkaste lagdel. Försvaret har hållit nollan i båda träningsmatcherna mot Danmark och Peru. Robin Olsen såg stabil ut trots lite speltid innan VM. Offensivt har vi framförallt Emil Forsberg och Marcus Berg och det är med deras snabba omställningar vi skall vinna matcher som denna. Detta behöver förbättras radikalt om vi ska kunna vinna några matcher i VM. Vi är trots allt ett bättre lag än Sydkorea och skall vinna detta även om det blir svårare än vad många experter tror.
Kan Sverige fortsätta vara stabila bakåt och få fart på Emil Forsberg så borde detta kunna gå vägen. Janne litar på de spelare som tagit oss till VM och de ska få chansen nu när det drar ihop sig till mästerskap. En sak är säker, Sverige är väldigt svåra att slå och det kommer Sydkorea få känna på i första matchen.

Sydkorea kommer till VM från en relativt enkel kvalgrupp. De är ett snabbt och rörligt landslag med mycket tekniska spelare. Dock finns det en del begränsningar i huvudspelet och de fasta situationerna. De har en riktig storstjärna i Tottenhams Heung min Son men han känns relativt ensam.
I träningsmatcherna inför VM har man blandat och gett. Honduras slog man hemma med 2-0 men fick se sig besegrade av Bosnien med 3-1. Därefter fick man 0-0 mot Bolivia och fick stryk med 2-0 mot Senegal. Så det finns en del frågetecken angående formen hos syd-koreanerna. Vi tror inte att Sydkorea klarar av att mäta sig med Sverige som är ett klart mycket bättre landslag.
Speltips. Sverige vinner!

Bästa Odds Sverige - Sydkorea VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Sverige - Sydkorea den 18 Juni.
1. bästa odds 2,24 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,30 hos Spelbolag Interwetten
2. bästa odds 4,15 hos Spelbolag Unibet

Laguppställningar Sverige - Sydkorea 18 juni 2018

Janne Andersson tvingas tyvärr spela utan Lindelöf mot Sydkorea men i övrigt är det en väntad laguppställning.
Sveriges laguppställning mot Sydkorea 4-4-2 - Officiell
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Jansson, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Larsson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Sydkoreas laguppställning 18 juni 2018 4-4-2 Officiell
Målvakt: Cho Hyun-woo
Försvar: Kim Young-Gwon, Jang Hyun-Soo, Lee Yong, Park Joo-Hoo,
Mittfält: Ki Sung-Yeung, Jung Woo-Young, Lee Jae-Sung, Hwang Hee-Chan
Anfall: Son Heung-Min, Kim Shin-Wook

Sveriges landslagstrupp mot Sydkorea

Janne Andersson har tagit ut följande 23 spelare till att representera Sverige i Fotbolls VM 2018:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, FC Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos, Oscar Hiljemark, Genoa.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Alaves, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren.

TV Tid Sverige - Sydkorea VM 2018

Matchen Sverige - Sydkorea sänds på tv måndag den 18 juni kl 14.00 i SVT.

Live stream Sverige - Sydkorea VM 2018

Live stream på Sverige - Sydkorea den 18 juni kl 14:00 kommer att visas på SVT Play.

Erbjudanden Sverige - Sydkorea VM 2018

Spelbolag 888Sport - 11 ggr pengarna på Sverige!
888Sport ger alla nya spelare hela 11 ggr pengarna på att Sverige vinner mot Sydkorea! Du får dessutom 200% oddsbonus och ett 200 kr freebet på valfri VM marknad! Använd vår länk och bonuskoden 200BONUS.
Till erbjudandet
Spelbolag Unibet - Dubbelt odds på Svensk vinst hos Unibet
Unibet har en unik oddsboost på 100% på svensk seger mot Sydkorea som gäller alla kunder. Lägg ditt spel på Sverige och klicka i 100% vinstboost så får du dubbelt så högt vinnarodds. Alla nya spelare får en bra start med 200% upp till 1000 kr i oddsbonus!
Till Unibet
Spelbolag Coolbet - Spela på Sverige till VMs bästa odds + Sverige Jackpott!
Coolbet som är ett nytt spelbolag satsar enormt mycket på att erbjuda de bästa oddsen. Och i många fall har de bäst odds av samtliga spelbolag. Därför kan vi rekommendera dem även vid spel på Sveriges matcher. Alla nya spelare får en bra start med 100% upp till 1000 kr i oddsbonus! Coolbet har även en Sverige jackpott som de lottar ut till en lycklig vinnare. Summan är 5000 kr men ökar med 2000 kr per poäng Sverige tar i gruppspelet!
Till Coolbet
Spelbolag Betfair - Få 10 ggr pengarna på Sverige mot Sydkorea hos Betfair!
Betfair ger alla nya spelare spelare 10 ggr pengarna om Sverige vinner över Sydkorea via våra unika länkar. Anmäl dig och skapa ett konto med kampanjkoden ZFBMCM och placera ett 1X2 spel på Sverige! Du kan max satsa 50 kronor på erbjudandet.
Till Erbjudandet
Spelbolag Comeon - Förbättrad VM bonus och få VM fotbollen!
Comeon har en exklusiv VM bonus på 200% upp till 1000 kr! Detta är en av de bästa oddsbonusarna under VM. Men det är inte allt. Du får även VM fotbollen värd 249 kr hemskickad om du blir ny spelare hos Comeon. Erbjudandet gäller fram till VM finalen!
Till Comeon
Spelbolag Leovegas - Superbonus på 200% upp till 2000 kr hos LeoVegas!
LeoVegas har laddat upp med den bästa bonusen av spelbolag under fotbolls VM. Nya spelare får hela 200% upp till 2000 kr i oddsbonus. Sätt in 1000 kr och spela med 3000 kr på sport!
Till LeoVegas