<

Supertoto från Unibet

Här finner du information om Supertoto som erbjuds av spelbolaget Unibet Svenska spel har sedan länge Stryktipset och Supertoto fungerar på precis samma sätt. Tanken med Supertoto är att man med en liten insats skall kunna vinna stora pengar precis som på Stryktipset.

Supertoto - Regler och information

Supertoto är specis samma sak som Svenska Spels stryktipset med det undantaget att man bara kan spela online på nätet hos spelbolaget Unibet.

Man tippar ett visst antal matcher oftast 13 eller 14 st på en kupong med tecknen 1X2 och vinner om man prickar in många av sina matcher i fallet med 14 matcher per kupong vinner man på 11, 12, 13 och 14 rätt.

Superscore Unibet

Supertoto på hos Unibet

Skillnaden mellan Svenska Spels Stryktipset och Unibet Supertoto är att återbetalningsprocenten till spelarna skiljer sig enormt mycket. Återbetalningen på Stryktipset ligger normalt sett på runt 65% vilket är dåligt. Inte ens den bästa tipparen kan vinna i längden utan här är det enbart tur som gäller.

Unibets variant Supertoto har en återbetalning på mellan 80-90% och garanterar dessutom en ensam vinnare en fast summa vilket ökar återbetalningen ytterligare. Dessutom får man rabatt på sina kuponger i supertoto om man lägger sitt spel tidigt vilket ytterligare förbättrar dina odds. Supertoto är alltså ett klart mycket bättre alternativ till Stryktipset.

Läs även om Superscore som är Spelbolagens alternativ till Bomben