Superscore från Expekt och Unibet

Superscore erbjuds av spelbolaget Unibet. Superscore är spelbolagens motsvarighet till Svenska Spels Bomben och här skall man pricka in rätt resultat i två eller flera matcher. Tanken är att man med en liten insats skall kunna vinna stora pengar om man prickar in rätt resultat i matcherna. Supercore kan spelas flera dagar i veckan och finns bara hos Unibet.

Superscore - Regler och information

Superscore är specis samma sak som Svenska Spels bomben med det undantaget att man bara kan spela online på nätet hos spelbolaget Unibet.

Man tippar resultatet i två till fyra matcher och för att vinna måste man pricka in resultatet i alla matcherna. Och för att lyckas med detta tippar man oftast flera resultat i någon eller några av dessa matcher. Vinsten delas sedan upp på de som prickat in resultatet i alla matcherna och är det lite oväntade resultat kan man som ensam vinnare räkna hem en stor summa pengar.

Superscore Unibet

Superscore och skillnaden mot Svenska Spels Bomben

Skillnaden mellan Svenska Spels Bomben och Unibets Superscore är att åtrbetalningsprocenten till spelarna skiljer sig enormt mycket. Återbetalningen på Bomben ligger normalt sett på runt 50% - 60% vilket är riktigt dåligt. Unibets variant Superscore har en återbetalning på mellan 80-90% och har även en garanterad vinstsumma om du ensam prickar in rätt resultat och återbetalningen kan då stiga till över 100%.

Precis som hos Svenska Spel så ökar prispotten med ju fler som lämnar in en Superscore kupong.

Spela Superscore med odds bonus

Unibet erbjuder en odds bonus till nya spelare och den går bra att använda även på superscore. Det gör att det blir extra förmånligt att spela superscore på nätet. Läs mer om spelbolagens bonusar

Läs även om Supertoto som är Spelbolagens alternativ till Styktipset!