Spela på trav med bonus hos spelbolagen

Att spela på trav är ett folknöje i Sverige och många är de som blivit miljonärer på trav. Det är framförallt V75 och Dagens dubbel från ATG som har lockat oss spelare. Men nu finns det många bra alternativ från spelbolag med spellicenser att erbjuda travspel i Sverige. Med en spellicens kan nu spelbolag erbjuda odds på trav samt poolspel liknande det som ATG har i V75. Det innebär att vi spelare nu har många bra alternativ när vi ska lägga våra spel på trav till bästa möjliga odds!

Vi har valt att titta på vilka bolag som erbjuder de bästa spelen på trav. Då gäller det att ha ett stort utbud och framförallt bra odds. För det är i slutändan oddsen och vinstchanserna som gör att man ser vinstmöjligheter i spel på trav. Vi listar därför här de 5 bästa spelbolagen med travlicens för travspel i Sverige!

Spelbolag med spellicens och travbonus

Topp 5 Spelbolag för spel på Trav

Plats Spelbolag Travspel Registrera
1. Nordicbet Nordicbet är den största utmanaren till ATG och det bolag som kommer vara det bästa valet för många som vill spela på trav.De har en egeen sektion med bara trav och galopp från hela världne inklusive Sverige. Med ett stort utbud och framförallt riktigt bra odds är Nordicbet det bästa valet av spelbolag med spellicens för trav. Nordicbet är dessutom väldigt bra på all typ av betting i mobilen vilket ger dem en stor fördel mot sin konkurrenter. Registrera
2. Spela på trav Betsafe Även Betsafe ser chansen att med en svensk spellicens på trav kunna utmana med utökat och stort spelutbud på trav i en egen sektion. Oddsen hos Betsafe är generellt sett bättre än genomsnittet. Genom att ha flera spelbolag och spela där oddset är högst maximerar man ju dessutom sina vinster. Registrera
3. Unibet Unibet är även de riktigt långt framme när det gäller spelutbud på svenkt trav. Här kommer den som vill betta på enskilda V75 lopp få bra odds och hög återbetalning. Unibet har länge erbjudit odds på trav men nu går de ett steg längre och erbjuder mer och bättre odds än nästan alla andra svenska spelbolag. Spelar du på trav bör du ha ett spelkonto hos Unibet! Registrera
4. Betsson När det handlar om odds så går det inte att bortse från Betsson som är ett av världens bästa spelbolag. Här finns även flest odds och tittar man på spelutbudet så finns det mycket trav att spela på hos Betsson. Oddsen är även de klart högre än de flesta konkurrenter och här hittar vi travspelare många spelbara odds vilket gör dem till ett givet val att prova på. Registrera
5. ATG Man får inte glömma bort ATG som fortfarande är största spelbolaget vad gäller trav i Sverige. Framförallt är det V75 som lockar där man med en liten insats kan vinna stort. I dagsläget har inte konkurrenterna något lika bra poolspel på hästar. Dock är oddsen oftast inte lika bra hos ATG men vill du spela V75 är ändå ATG det rätta valet. Mer info om ATG Registrera

Spela på trav hos spelbolag med spellicens

Nu med de svenska spellicenserna har det öppnats helt nya möjligheter att spela på trav. Förr hade man bara ATG att spela på men nu är utbudet stort. Nästan alla spelbolag med licens har någon typ av travodds. Hos några är utbudet starkt begränsat men andra har väldigt mycket spelalternativ. Nordicbet och Unibet har länge utmanat ATG och nu med spellicenser så kan man erbjuda odds på allt - inklusive trav. Den stora skillnaden mellan dessa och ATG är oddsen. Nordicbet har traditionellt sett erbjudit mycket högre odds än ex ATG. I slutändan är det höga odds som avgör om man är en vinnare eller inte. Och att välja att spela på det spelbolag där oddset är högst är också en vinnande strategi i längden.

Hur spelar man då på Trav på nätet. Ja för den som är van vid att spela på odds är det är det ingen skillnad att spela på trav. Men har man inte spelat på odds eller trav tidigare och vill betta på nätet har vi här en kort introduktion:

Så här gör du för att spela på Trav.
1. Registrera ett spelkonto hos ett spelbolag med trav
2. Gör en insättning, vill du kan du även få en av spelbolagens bonusar
3. Logga in på ditt spelbolag och leta upp Trav bland oddsen alternatvit sök på Trav i sökrutan
4. Lägg dina travspel
Det är med andra ord inte svårt att spela på Trav. Och för den som har bra koll på hästarnas form och har sett tidigare travlopp så finns det pengar att tjäna.

Spela på Trav med travbonus

Det går att spela på trav med travbonus hos vissa spelbolag. Kontrollera regler och villkor om just ditt spelbolag låter dig använda en bonus på trav. Nästan alla spelbolag delar idag ut en oddsbonus till nya spelare och den går att använda även när man spelar på trav. En travbonus på ex 100% upp till 1000 kr innebär att om du sätter in 1000 kr får du 1000 kr extra av spelbolaget och har då 2000 kr att spela för på trav. Detta gör att du förbättrar dina odds och dina vinstchanser så för de flesta spelare är det rätt att ta en sådan oddsbonus.

Det finns dock omsättningskrav kopplade till en bonus och det innebär att man måste spela för en viss summa till vissa minimiodds. Ex kan en oddsbonus behöva omsättas 5 ggr till odds över 1.8. Det innbär att om du får 1000 kr i bonus måste du spela för totalt 5000 kr och de satsningarna skall göras till odds på 1.8 eller högre. När du har gjort det kan du plocka ut alla vinstpengar. Bonusen behöver oftast omsättas inom ett visst antal dagar och det innebär att för den som spelar väldigt sällan kanske skall unvika att ta en sådan bonus.

Avslutningsvis kan man tillägga att spela på trav är en intressant spelform då loppen är relativt korta. Jämfört med att spela på fotboll eller hockey är ett travlopp snabbt och det finns många lopp att spela på under kort tid.