Spela på handboll på nätet

Här beskriver vi hur du spelar på handboll på nätet och därefter listar vi lite generella speltips på handboll och vad vi spelare skall tänka på när vi lägger odds spel på de olika handbollsmatcherna!

När man spelar på handboll skall man ha i åtanke att en match slutar väldigt sällan oavgjort och att hemmaplan är en viktigare faktor att ta hänsyn till än när man bettar på fotboll.

Spela på handboll och odds hos spelbolagen

Speltips när du spelar på handboll

Den stora skillnaden mellan att spela på handboll och fotboll är att krysset inträffar väldigt sällan i handboll. Vissa lag kan spela en hel säsong utan att spela en enda oavgjord match. Oavgjort är sällan ett bra spel i handboll sett till oddsen. En annan sak att tänka på är att hemmaplan är så viktigt i handboll. Publiken har stort inflytande på spelarnas prestation och publikstarka lag har ofta ännu bättre hemmafacit! Inte sällan ser man att lag på 2-4 plats i handbollstabeller har förlorat fler bortamatchern än vad de har vunnit.

Speltips Elitserien i Handboll

Svenska Elitserien i handboll är det intressantaste att spela på för oss svenskar. Det är lätt att se matcherna och därmed få värdefull kunskap om lagen. Utländska spelbolag har till skillnad från Svenska Spel inte så bra koll på Elitserien i handboll och att välja ut något eller några spelbolag och sedan välja bästa oddset kan räcka långt när man spelar på handboll. Lägger man till lite kunskap om lagen och deras form så är det inte svårt att vinna pengar på Elitserien i hanboll som spelform.

Live betting handboll

Handboll som livebetting spelform är mycket intressant. I handboll vänder matcher oftare än i både hockey och fotboll och när ett lag har flyt eller spikar igen bakåt kan en match vända fort. Då kan man som spelare se detta tidigt och spela det till riktigt höga odds. Även i livebettingen är handboll alltså mycket intressant. Se till att välja ett spelbolag med svenskt fokus så att det finns elitseriematcher i hadboll att spela live på som ex hos Bet365

Live streaming handboll

Unibet visar massor med gratis handboll i sin live streaming tjänst och bara du har pengar på ditt spelkonto så ser du alla matcher helt gratis. Detta är ett bra sätt att se handboll helt gratis och samtidigt spela på handbollsmatcherna.
Till Unibet