Spela på basket på nätet

Här beskriver vi hur du spelar på basket på nätet och därefter listar vi lite generella speltips på basket och hur man ska tänka när man spela på basket hos olika spelbolagen på nätet!

Flest och bäst odds på basket har Betsafe och de har även live betting och live streaming på många basketmatcher under året. Till Betsafe

Spela på basket och odds hos spelbolagen

Speltips när du spelar på basket

Den som vinner mest pengar på Basket odds är den som kan mest. Det är det bästa speltipset på basket - kunskap! För att vinna krävs även en grundläggande koll på odds och sannolikheter. För att ett odds skall vara spelbart behöver oddsen vara de rätta. Det är nyckeln till att bli en vinnande spelare på basket odds. Nedan listar vi även generella speltips basket och vad du bör tänka på när du bettar både före och under basketmatchen (Livebetting).

Speltips NBA

NBA är den största ligan sett till hur spelarna spelar. Här hittar du odds hos samtliga spelbolag. Att betta på NBA är ett bra speltips då det är här konkurrensen om odds och spelare är som störst vilket gör att oddsen generellt är högre på dessa matcher. För svensk del spelar Jonas Jerebko i NBA och det gör att det finns bra med information utan att behöva se alla matcher.

Live betting basket

Att spela livebetting på basket är innebär att du kan spela under matcherna och då kan du spela på vinnare perioden eller nästa game. Genom att se matcherna så har du här chansen att göra bättre gissningar än spelbolagen själva då de ofta sätter på statistik snanare än vad som händer ute på banan.

Spela med basketbonus hos spelbolagen

Flera spelbolag erbjuder idag en basketbonus när du spelar på basket online. De har ett mycket bra bonussystem som gör att om du lägger två eller fler basket spel på din kupong så vinner du upp till 50% mer! Flervalsbonusen på basketmatcher i alla stora ligor.

Live streaming basket

Unibet visar massor med gratis basket i sin live streaming tjänst och bara du har pengar på ditt spelkonto så ser du alla matcher helt gratis. Detta är ett bra sätt att se basket helt gratis och samtidigt spela på basketmatcherna.
Till Unibet