Ryska Ligan tabell - Premjer-Liga

Ryska Ligan tabell

Här hittar ni Ryska Ligan Tabellen (Premjer-Liga) och ett komplett spelschema för Rysslands högsta division i Fotboll för herrar. Här ser ni alla tider och datum när de bästa lagen i Ryssland spelar. Du ser också en uppdaterad tabell över de mest populära lagen som CSKA Moskva, Zenit, Spartak Moskva coh många fler av de bästa klubbarna i Ryssland.

Live Streaming Ryska Ligan

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på utvalda matcher i Ryska Ligan.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto. (bonus 200% upp till 1000 SEK)
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser franska ligan gratis
TillUnibet

Om Premjer-Liga

Premjer-Liga eller förkortat RFPL, är den högsta divisionen i rysk fotboll för herrar. Namet kom 2001 men har spelats under liknande former sedan 1992. Därför innehåller de flesta matatontabeller alla matcher och vinster sedan 1992. Titta man på statistiken så är det tre lag som varit med i den högsta liga alla säsonger. Och det är Spartak Moskva, CSKA Moskva, Lokomotiv Moskva. Det mest framgångsrika laget i rysk fotboll är Spartak Moskva med hela 10 ligatitlar.

För svensk del är CSKA Moskva det mest kända laget, dels på grund av deras spel i Champions League och del på grund av att svenskt inslag i form av landslagsmannen Pontus Wernbloom. Första utländska tränare att vinna ryska ligan i fotboll var holländaren Dick Advocaat 2007 med Zenit Sankt Petersburg. Även Zenit har varit framgångsrika i europa och framförallt säsongen 2007/2008 då man vann Uefacupen!