Pinnacle Odds Bonus

Pinnacle bonus

Pinnacle bonus

Pinnacle Sports sökte licens den 27/12 2018 och har nu fått sin licens beviljad och kan ta emot svenska spelare igen

  • Pinnacle har fått svensk licens
  • Tillåter nu svenska spelare
  • Pinnacle har oftast höga odds

Pinnacle accepterar nu svenska spelare och du kan återigen spela på en av de bästa spelboalgen med högst odds.
Registrera

Pinnacle oddsbonus:
  • 1) Skapa ett konto via våra länkar hos Pinnacle
  • 2) Du kan spela helt utan bonus.
  • 3) Inga omsättningskrav då du inte får någon bonus
  • Registrera

Sportspel utan bonus hos Pinnacle

- Spelare kan också satsa på marknader de gillar för de insatser de gillar. Det finns inga begränsningar på insatstyper eller insatsbelopp och inga krav på rollover för placerade insatser.
- Du behöver inte omsätta en viss summa innan du kan göra uttag.
- Vinner du på ditt första spel kan du ta ut pengar direkt.
- Högre odds hos Pinnacle än hos nästan alla andra spelbolag.

Till Spelbolag Pinnacle

Allmänt om Pinnacle

Pinnacle är kända för sina höga odds och att de aldrig limiterar vinnande spelare. Pinnacle har marknadens bästa odds med 98% återbetalning på nästan alla odds marknader. Pinnacle är en av de siter du bör ha ett konto på om du spelar lite mer än bara på skoj. Nu kan du som svensk spelare spela där igen eftersom deras licens är beviljad.

Pinnacle Sports är en spelsajt för sportsbetting som finns på 17 språk och de har funnits som spelbolag ändå sedan 1998. Pinnacle är ett bolag som har sökt och fått licens hos spelinspektionen.

Bonusar hos Pinnacle

Just nu finns det ingen bonus hos Pinnacle Sports för alla de som älskar att spela på oddsspel. Hur som helst är det ju alltid mycket svårt att verkligen vinna något på den bonus du får på andra platser. Dessutom kommer du att ha de där nesliga omsättningskraven. Nä, här är det bättre att tänka friskt. Satsa din insats på något du tror på och kamma hem vinsten som rena pengar direkt. Det är ju trots allt det som du vill i slutändan.

Oddsspel – Livebetting och livestreaming

Pinnacle erbjuder bra och hög klass på alla de olika former av spel som de har. Här handlar det helt enkelt om att de av någon anledning blivit osedda. Kanske är detta inte det största spelbolaget på nätet, men bra funktioner finns det verkligen. Här finner du mycket snabb livebetting där du alltid finner de senatse och bästa oddsen. Du som vill spela på fasta odds väljer den stora sektionen med massor av olika sporter och grenar att spela på. Hos Pinnacle finner du ingen livestreaming och det ser inte ut som detta planeras i framtiden heller.

Pinnacle - Mobilbetting

Du som väljer Pinnacle och vill spela i mobilen, kommer att vara den som har det förspänt med en skön mobil app i alla lägen. Här får du all den information du behöver, finner allt från live betting till betting med fasta odds. Du kommer att kunna göra singelspel eller kombispel utan problem. Helt enkelt kommer nästan denna app i mobilen att vara bättre än den stora spelsajten på nätet som du ser framför datorn. Den mobila spelappen finns för alla Androidmobiler samt surfplattor. Du som har en iPhone eller iPad kommer också att vara den som kan ladda hem en mobil app för dessa modeller.

Andra spel hos Pinnacle

Hos Pinnacle är det ett stort fokus på sport, men det finns även ett stort utbud avom Esport, vilket är det nya och senaste inom spel på nätet. Pinnacle har bara licens för vadhållning så det finns inget casino tillgängligt för svenska spelare.

Sammanfattning av Pinnacle

Pinnacle får väldigt lite uppmärksamhet i Sverige men de är värda att titta lite extra på. Det är inte den mest användarvänliga sportsbooken och de har ingen oddsbonus. Men de har riktigt bra odds och de tillåter nästa alla storlekar på dina spel! Dock så har de ingen spellicens beviljad så du får vänta med att spela hos Pinnacle.

Till Spelbolag Pinnacle