Pinnacle Oddsbonus

Pinnacle bonus

Pinnacle bonus på sport

Pinnacle Sports har en svensk spellicens och välkomnar svenska spelare med sina höga odds istället för en oddsbonus.

Pinnacle oddsbonus:
  • Pinnacle har ofta 98% återbetalning på sina odds
  • De har en svensk licens
  • Ingen oddsbonus till nya spelare

Pinnacle accepterar svenska spelare och de är ett av spelbolagen med högst odds.
Registrera

Pinnacle oddsbonus:
  • 1) Skapa ett konto via våra länkar hos Pinnacle
  • 2) Du kan spela helt utan bonus.
  • 3) Inga omsättningskrav då du inte får någon bonus
  • Registrera

Sportspel utan bonus hos Pinnacle

- Pinnacle har högre odds än nästan alla andra spelbolag men ingen oddsbonus i Sverige.
- Det finns nästan inga begränsningar på din insats.
- Limiterar sällan spelare och även vinnare välkomnas.

Till Pinnacle

Bonusar hos Pinnacle

När ett spelbolag erbjuder så höga odds som Pinnacle gör så har man inte råd att ge bort extrapengar i form av bonusar. Därför kan man inte få någon oddsbonus som ny spelare. De som väljer att spela här gör det på grund av de höga oddsen.

Allmänt om Pinnacle

Pinnacle är kända för sina höga odds och att de nästan aldrig limiterar vinnande spelare. Pinnacle har marknadens bästa odds med 98% återbetalning på nästan alla odds marknader. Pinnacle är en av de bettinsidor du bör ha ett konto på om du spelar lite mer än bara på skoj. Nu kan du som svensk spelare spela där igen eftersom deras licens är beviljad.

Oddsspel – Livebetting och livestreaming

Pinnacle erbjuder bra och hög klass på alla de olika former av spel som de har. Här finns en mycket snabb livebetting där man hittar de bästa liveoddsen. Hos Pinnacle finns ingen livestreaming och det ser inte ut som detta planeras i framtiden heller.

Pinnacle - Mobilbetting

Pinnacle har som de flesta spelbolag idag en bra mobilbetting. Även här görs de flesta spelen idag via mobiler. Allt som går att spela på via datorn går att nå via mobilens webbläsare eller om man väljer att ladda ner deras App.

Andra spel hos Pinnacle

Hos Pinnacle är det bara sport som gäller. Det går inte ens att hitta någon casinosektion vilket kan vara skönt att veta. När det gäller bettingen är det Esport utbudet och Viruell sportsbetting som finns utöver alla vanliga odds som vi hittar hos andra svenska spelbolag.

Pinnacle sportbonus

Sammanfattning av Pinnacle

Pinnacle får väldigt lite uppmärksamhet i Sverige men de är värda att titta lite extra på. Det är inte den mest användarvänliga sportsbooken och de har ingen oddsbonus. Men de har riktigt bra odds och de tillåter nästa alla storlekar på dina spel! Dock så har de ingen spellicens beviljad så du får vänta med att spela hos Pinnacle.

Till Pinnacle