Mobil betting

Nästan alla spelbolag med svensk spellicens erbjuder idag odds i mobilen. Och det erbjuds odds på i princip alla sporter såsom Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Handboll och Friidrott. Vad gäller Fotboll så finns det ett enormt utbud av mobil betting i de största ligorna Premier League, La Liga, Serie A och Champions League

När det gäller att betta via mobilen på hockey är det främst på Elitserien och NHL där utbudet på live odds är stort.

För att få ut mest värde av en odds betting i mobilen har vi gjort en lista som tittar på odds, funktioner och utbud. Bonusinformationen för repektive bolag är samma som via datorn och den inson finns som vanligt i vår bonuslista.

Odds i mobilen Top 3

Top 5 Spelbolag Mobilbetting
Mobil Betting Leo Vegas

Leo Vegas Mobil

Leo Vegas har en helt mobilampassad sida för odds. Här finns blixtsnabba bets på alla de bästa oddsen du kan tänka dig. Leo Vegas har även ett prisbelönt mobilcasino.

Leo Vegas ger dig via mobilen
- Stort utbud av mobilodds
- Enkel och lättnavigerad mobilsida
- Finns även som mobilapp
- Snabbaste live bettingen i mobilen

Registrera
Mobil Betting Betsafe

Betsafe Mobil

Betsafe har en grym mobiltjänst och ett bra utbud. Bland de bästa vad gäller design och funktion. Betsafe har Live betting i mobilen på alla de största ligorna och matcherna.

Betsafe ger dig via mobilen
- 200 kr extra i mobil betting bonus
- Snygg design och snabb att spela på
- Enkla insättningar och uttag via mobilen

Registrera
Mobil Betting Unibet

Unibet Mobil

Unibets mobil betting tjänst håller bästa klass. Tillsammans med sin live betting tjänst De har ett stort utbud av matcher och sporter i sitt live betting utbud. Dessutom erbjuder de funktionen Unibet cash in även i mobilen där du kan hämta din vinst innan matchen är slut.

Unibet ger dig via mobilen
- 100kr till alla som provar Unibets livebetting i mobilen
- Unibets unika Cash in funktion fungerar även mobilt

Registrera

Odds spel i mobilen

Givetvis finns det fler spelbolag med Odds spel i mobilen men dessa är de absolut bästa. Titta in i vår odds bonuslista för att se alla de spelbolag som erbjuder odds i mobilen och live betting. Vi kan även tipsa om att oddsjämförelse inkluderar även live betting odds för pågående matcher och kan med fördel användas även via mobilen.