KHL Hockey tabell

Elitserie tabell

Här hittar ni KHL Hockeys Tabell och ett komplett spelschema för Rysslands högsta division i Is-Hockey för herrar. KHL Tabellen hittar ni här. Här ser ni alla tider och datum när KHL spelar inklusive resultat och spelschema för samtliga matcher hittar ni i den uppdaterade Khl tabellen.

Live Streaming KHL Hockey

Unibet erbjuder gratis Live Streaming på Ryska KHL Hockeyn hela säsongen.
Gör så här:
1. Registrera ett konto via vår unika bonuslänk här.
2. Gör en valfri inbetalning på ditt konto. (bonus 200% upp till 1000 SEK)
3. Se till att ha pengar på ditt sportkonto och du ser all KHL hockey gratis
Till Unibet

KHL - Kontinentala hockeyligan

Kontinentala hockeyligan KHL är en liga från Ryssland som startades 2008. Den ersatte den tidigare ryska superligan i Ishockey. KHL sponsras av energijätten Gazprom i Ryssland. Tanken var att skapa en stark och multinationell ishockeyliga för att konkurrera med nordamerikanska NHL om de bästa spelarna. Det är de bästa lagen från länderna Ryssland, Vitryssland, Lettland, Finland, Slovakien, Kazakstan och numer även ett kinsesiskt lag. KHL består nu totalt av 27 lag och är indelat i 4 olika divisioner. Bobrova, Tarasova, Charlamova och Tjernisjeva. Två svenska lag har fått inbjudan att delta och det är Färjestad och Frölunda. De har dock inte tackat ja till erbjudandet ännu.

Mest Framgångsrika Klubbar i KHL

Om vi tittar på vilka lag som varit bäst under åren i KHL. De senaste åren är CSKA Moskva det mest framgångsrika laget i KHL. De har vunnit serien de tre senaste säsongerna. I Moskva finns äve Dynamo Moskva som också har vunnit KHL. I början vann Salavat Julajev Ufa två raka mästerskap men har på senare år haft det tuffare. SKA Sankt Petersburg är ett annat lag som varit med i toppen av KHL. Det finns flera svenskar som spelar och har spelat i KHL. Linus Omark och Johan Harju är två kända profiler som spelar där. Även Tony Mårtensson rönte stora framgångar när han spelade i den ryska högsta ligan KHL.