Fsport bonus

Fsport bonus

Fsport bonus

Fsport odds bonus för nya kunder på sportsbetting är unik och du får spela för 10 euro gratis. Använd våra länkar och bonuskod BETSMART för att testa nya Fsport helt gratis.

  • 10 Euro gratis
  • Fsport bonuskod = BETSMART
  • Välj ut ditt lag och spela för att vinna

Fsport.net är en Daily Fantasy Sports tjänst där du ska ta ut ditt drömlag genom att välja verkliga spelare från olika klubblag. Få poäng beroende på hur dina spelare presterar i verkligheten. Du tävlar om riktiga pengar. Du får följande turneringsbiljetter 4 MoneyMaker x€1 och 3 DoubleUp €2: Totalt värde 10 euro helt gratis.
Registrera

Fsport oddsbonus:
  • 1) Öppna ett konto på Fsport med vår bonuslänk och bonuskod BETSMART
  • 2) Du får gratis turneringsbiljetter värt totalt 10 euro.
  • 3) Välj ut ditt lag och spela för att vinna.
  • Registrera

Fsport oddsbonus - villkor

- Denna bonus gäller endast kunder som registrerar sig till FSport via Betsmart.se.
- Denna bonus ger 10 euro gratis utan insättning för dig att fsporta för.
- För att kunna ta del av bonusen, måste du använda bonuskod: BETSMART
- Fsports generella villkor gäller.

Till Spelbolag Fsport

Så här spelar du hos Fsport

Fsport.net är en Daily Fantasy sport tjänst där du isätllet för att betta på matcher ska ta ut ditt drömlag och se dina spelare prestera i verklihgeten vilket ger dig poäng. Du börjar enkelt med i tre olika steg:
1. Välj Spelpaket med matcher du gillar på fotboll. T ex kan du spela på Allsvenskan, Premier League eller nån annan liga du gillar och har koll på.
2. Ta ut ditt lag, Välj totalt 7 spelare 1 Målvakt, 2 Försvarare, 2 Mittfältare och 2 Forwards. Du kan max välja 3 fotbollsspelare per klubblag. Din budget är på 100 Miljoner och priste på spelare varierar beroende på hur de presterat i tidigare matcher.
3. Välj Turnering. Här väljer du en tävling där ditt lag tävlar mot andra lag. Det kostar olika pengar att gå med i olka turneringar. Du kan anmäla ditt lag till en eller flera turneringar genom att markera checkboxen.
Du är nu med och tävlar och kan följa spänningen live. Du kan när som helst innan spelpaketet går live ändra din laguppställning.

Allmänt om Fsport

En spelsajt och ett spelbolag som kanske inte så många svenska spelare känner till är Fsport. Varför kan vara svårt att lista ut. Här får alla samma härliga spänning och underhållning som på alla andra spelplatser då det gäller sportsbetting. Kanske är det dock inte direkt det som alla letar efter. Hos Fsport, som egentligen står för Fantasy Sports, är det just det dubbla virtuella som gäller. Det första är att du spelar på nätet. Det andra blir att du spelar på fantasisport.

Hur går detta till kan du då fråga dig. Jo detta är något som du kan läsa spaltmeter om på många andra platser och inget som behöver förklaras här. Detta har blivit en mycket stor succé i USA, där denna typ av sport och spel omsätter över 3 miljarder dollar årligen. Nu har Fsport med hjälp av den svenska VD:n för detta spelbolag, Hampus Hägglöf, blivit tillgängligt för alla svenska spelare. Är du den som vill prova något nytt som alternativ till traditionell betting online, då ska du verkligen kika videra på Fsport och vad de kan erbjuda.

Bonusar hos Fsport

Precis som vid traditionell sportsbetting kommer Fsport också att erbjuda en sportbonus. Här kan vi lite roligt kalla den för fantasibonus. Dock är den verklig och kan ge dig 10 euro helt gratis i form av turneringsbiljetter. Naturligtvis kommer det även här att finnas omsättningskrav på denna, men du som tar del av informationen ovan kommer snabbt att se fördelarna. Här har du helt enkelt ett nytt spel, en ny form av bonus samt något som är mycket spännande och underhållande. Frågan är bara om du verkligen vågar pröva.

Oddsspel – Livebetting och livestreaming

Du som tror att allt det roliga försvinner bara för att det handlar om fantasy lag, så kommer detta bara att vara en ond dröm. Här är det dags att vakna upp och se det hela ur ett verkligt perspektiv. Du skapar ditt lag. Du kan spela på ditt eget lag eller på andra spelares lag. Hur du än spelar kommer du att ha chansen att vinna eller förlora. Naturligtvis kommer det finnas chanser att spela under matchens gång. Du kommer också att kunna se ditt lag spela. Kanske handlar det inte om direktsändning i mobilens skärm, men du kommer garanterat att få en stor portion spänning och underhållning.

Fsport - Mobilanpassad

Naturligtvis kommer även Fsport och fantasy betting att vara något som fungerar för alla de som vill sköta sitt lag och sina spel i mobiler och surfplattor. Här kommer allt precis som på en vanlig spelsajt med en bookmaker att vara i responsiv tappning. Du som vill prova på fantasy sport i svensk tappning behöver heller inte ladda hem någon mobil app för detta. Här är det bara att logga in direkt på spelsajten i webbläsaren.

Spel hos Fsport

Till skillnad från andra spel och bettingsajter och de spelbolag som sköter dessa, så kommer du inte att finna några andra spel hos Fsport. Här är allt fokuserat på Fantasy sport. Detta blir dock inte något som saknas heller, då denna typ av sport redan nått stor popularitet även hela världen. Fsport ger dig alltid nya matcher och spel varje dag, vilket gör att du alltid kommer att finna något spännande som händer.

Sammanfattning av Fsport

I och med att Fsport är så nytt i Sverige, och att detta just har lanserats, kommer det att vara svårt att sammanfatta och att bedöma. Dock är det helt klart bevisat att detta har en stor popularitet i USA, vilket då borde vara något som kan passa de svenska spelarna också. Det enda sättet du kan ta reda på om detta är något för dig, är att gå direkt till Fsport och testa lite spel. Det blir inte dyrt och det blir garanterat inte tråkigt. Kanske blir det till och med din spelfavorit i framtiden.

Till Spelbolag Fsport