Svenska Spel Lotto på nätet

Svenska Spel Lotto på nätet

Svenska Spel Lotto på nätet

Svenska Spel ger dig möjligheten att spela deras Lotto direkt på nätet online. Du kan välja att spela Lotto 1 och Lotto 2 samt om du vill ha med Joker. Väljer du det är du även med och tävlar om Drömvinsten.

Svenska Spel erbjuder alltså dig att spela Lotto direkt på nätet. På nätet kan du även välja att spela 1, 2, 5 eller 10 veckors Lotto. Du kan även beställa en prenumeration av dina Lottorader så att du kan fortsätta ha dem så länge du själv vill.
Registrera

Så här spelar du Lotto på nätet:
  • 1) Gå till https://www.svenskaspel.se/lotto .
  • 2) Logga in ex med Mobilt BankID.
  • 3) Välj Lotto och registrera dina lottorader samt vilka dragningar du vill vara med i.
  • 4) Betala dina lottorader.

Svenska Spels Lotto på nätet

Svenska Spel erbjuder Lotto direkt på nätet. Du väljer om du vill spela Lotto på onsdagens eller lördagens dragning. Du kan även välja om du vill spela Joker eller inte. Väljer du Joker har du chans på Drömvinsten som alltid är minst 75 miljoner kr! För att vinna den krävs 7 rätt på Lotto och minst 2 rätt på Joker.
Till Svenska Spel

Spelsätt och spelformer

På Lotto skall man pricka in 7 nummer för att vinna högsta vinsten, men vinner gör man redan på 4 rätt. För att öka sina chanser kan man spela systemspel och kan då spela upp till 12 nummer på en och samma kupong. Därefter måste man även välja vilken dragning man vill vara med på. Dragningar sker på onsdagar och lördagar varje vecka. Efter att lottraden dragit dras även Joker raden. Om man har spelat både Joker och Lotto på samma kupong är man med och tävlar om Drömvinsten som alltid är minst 75 miljoner kr.

Vinstchanser på Lotto

Nedan följer vilka vinstchanserna är för att vinna respektive vinst på Lotto.

Antal rättVinstchans
7 rätt1: 6.724.520
6+1 rätt1: 240.161
6 rätt1:40.027
5 rätt1:847
4 rätt1:59
Generell vinstchans på Lotto1:55

För Drömvinsten är vinstchanserna 1 på 337.915.578 och med andra ord vinns den inte så ofta. Men för den som prickar in både Lotto och Joker kan belöningen bli stor. Största vinsten hittills för Drömvinsten är 237 miljoner.

Svenska Spel Trisslott på nätet