Se Zlatan och Milan via livestream hos Unibet

Du har väl inte missat att det går att se Zlatan och Milan via livestream hos Unibet. Unibet har rättigheterna att visa samtliga matcher i Serie A under hela säsongen. Detta gör att det går att se och betta på Zlatan nu när han är tillbaka i Milan. Till Unibet

Se Zlatan och Milan via livestream hos Unibet

Se Milan och Serie A via gratis livestream

Unibet ger dig chansen att se Milan och Serie A via gratis livestream. Förutom Zlatan och Milan ser du även riktigt bra lag som Juventus, Inter och Napoli. Unibet visar samtliga matcher i sin livestreaming tjänst Unibet TV. Den hittar du som en del av deras livebetting. Klicka in på den match du vill titta på och starta sändningen. Där har du även möjlighet att betta på matchen under tiden den pågår.

Det enda som krävs för att se matcherna som Unibet visar är att du har pengar på ditt spelkonto. Så länge du har det kan du både spela och titta på matcherna. Utöver Serie A visar Unibet även samtliga matcher i La Liga, Ligue 1 och Bundesliga. Det är alltså ett större utbud av livestream än vad betal TV kanalerna erbjuder.

Här kan du läsa mer om Unibet livestream 2020.

Unibet oddsbonus till nya spelare

Om du vill titta på Zlatan och Milan men inte har provat Unibet tidigare så kan du ta del av Unibets fina oddsbonus. Den går endast att ta om man är ny spelare. Den är dessutom riktigt bra. De har tre bonusar att välja på men den klart bästa enligt oss är den på 100% upp till 2000 kr. Det innebär att den som sätter in 2000 kr har totalt 4000 kr att spela med. Innan vinster kan tas ut skall bonussumman ha omsätts sex gånger till så låga odds som 1.40 eller högre.

Förutom bra livestream har Unibet även bra odds på det mesta, ofta runt 98% återbetalning på matcherna i Serie A, Champions League och Premier League. Detta gör Unibet även till ett bra val för alla som vill spela på sport.

Till Unibet