Tipsduellen hos Snabbare.com är en helt ny spelform som liknar Stryktipset. Detta är ett mycket intressant poolspel för oss spelare där hela 82.5 % av omsättningen delas ut i vinster.

Tipsduellen - Nytt Stryktips hos Snabbare.com

Tipsduellen – regler och villkor

För alla oss som älskar Stryktipset finns nu ett bra alternativ då Tipsduellen lanserats hos Snabbare.com. Här anordnas varje vecka Tipsduellen som består av 10 matcher på Fotboll eller Ishockey. Vår uppgift är att pricka in så många som möjligt av dessa matcherna. Det som är speciellt är att om matchen slutar oavgjort så får man rätt oavsett om man tippat 1:a eller 2:a. Här sammanfattar vi de viktigaste reglerna och villkoren för det nya spelet:

Regler och Villkor – Tipsduellen
● Tipsduellen är ett poolspel med 82.5% återbetalning.
● Varje tips i Tipsduellen kostar 50 SEK.
● Varje kupong innehåller exakt 10 matcher.
● Målet är att tippa rätt vinnare i alla 10 matcher.
● Spelaren väljer att spela 1 eller 2 i varje match
● Vid oavgjort får spelaren rätt oavsett tippning.
● Spelare som tippar rätt i alla matcher är garanterad en vinst.
● Vinstsumman är beroende på veckans omsättning och antalet vinnare.
● En ensam spelare med alla 10 matcher rätt är garanterad minst 1 miljon kr

Till Snabbare.com

Snabbare oddsbonus

Snabbare har även en bra oddsbonus till alla nya spelare. Den är på 100% upp till 100 kr. Sätt in 100 kr och du har 200 kr att spela med på alla de odds som Snabbare erbjuder. Bonusens villkor säger att insättning plus bonus måste omsättas en gång inom 60 dagar

Det finns väldigt många bra odds att spela på framförallt på de största ligorna som Premier League och Champions League. Även mästerskap som EM i fotboll 2021 och sommar OS 2021 finns det redan nu många bra odds att spela på.