Sverige – Malta EM kval 7 juni 2019

Sverige – Malta möts i EM kvalet den 7 juni 2019 kl 20.45 . Detta är Sveriges tredje match i kvalet och de två första har gett 4 poäng och just nu en andraplats i kvalgrupp F. Här listar vi bästa odds och Sveriges troliga laguppställning i matchen!

Sverige - Malta EM kval 7 juni 2019

Bästa odds Sverige – Malta

1 bästa odds 1,06 hos Coolbet

X bästa odds 15,0 hos Coolbet

2 bästa odds 50,0 hos Coolbet

Sverige – Malta EM kval

Att Sverige är favoriter mot Malta är givet. Detta är en match som vi normalt sett vinner 10 gånger av 10. Sverige har bättre spelare på alla positioner.

På bortaplan är Malta dessutom ett riktigt svagt lag men kanske kan Sverige få lite problem i returmatchen senare i år. Här kommer det dock att bli spel mot ett mål och gissningsvis vinner Sverige med 3-4 mål.

Oddset på svensk seger är så lågt att det knappt är spelbart. Att Sverige vinner med 3 mål eller mer är däremot ett intressant spel på matchen.

Alternativt att man hittar fler säkra EM kvalmatcher och bygger ett bra kombinationsspel. Andra troliga vinnare i EM kvalet är ex Spanien borta mot Färöarna.

Sveriges laguppställning mot Malta 7 juni 2019

Målvakt: Olsen
Försvar: Lustig, Helander, Jansson, Augustinson
Mittfält: Claesson, Larsson, Olsson, Forsberg
Anfall: Isak, Berg

Andras Granqvist (Granen) spelar alltså inte från start i Sveriges laguppställning mot Malta den 7 juni 2019. På topp tror vi att Alexander Isak spelar tillsammans med Marcus Berg.

Även Robin Quaison och Albin Ekdal kan vara aktuella för spel efter skador men vi tror på att de blir inhoppare i matchen.

EM kvalet 2019

Sverige har fram till denna matchen spelat två matcher i EM kvalet 2019. Första matchen vann vi med 2-1 hemma mot Rumänien. En otroligt viktig seger om vi skall klara av att bli topp 2 i gruppen. Därefter blev det 3-3 borta mot Norge efter en otroligt dramatisk match där Norge kvitterade i den 96:e matchminuten.