Stryktipset tillbaka vecka 25 – Speltips alla matcher

Stryktipset tillbaka hos Svenska Spel för vecka 25 och lagom till midsommar. På onsdag 17 juni kl 07:00 öppnar tipset upp och du kan tippa och försöka få 13 rätt igen. Du kan lämna in ditt stryktips fram till lördag 20 juni kl 15.59. Vi ger dig ett speltips på alla 13 matcherna nedan.

Till Svenska Spel och stryktipset

Stryktipset tillbaka vecka 25

Stryktipset tillbaka med engelsk fotboll

Stryktipset har ju varit pausat i 2 månader pga coronapandemin men är nu äntligen tillbaka då Premier League startar igång igen. Om vi tar en titt på tipskupongen så ser vi att det är matcher från Premier League och Champions Ships i helgens kupong. Hur har laget bevarat formen och hur blir det att spela utan publik. Vi ger dig lite kort om varje match.

Så här ser kupongen ut:

1. Brighton – Arsenal (2)

Arsenal är favoriter och kan behöva en seger. Brighton spelar snålt men räcker inte till utan publik. Avvakta och se hur det går i mötet med City hur Arsenal ser ut. Vi tippar utgångstipset en 2:a.

2. West ham – Wolverhampton (X2)

West Ham är indraget i bottenstriden och behöver alla poäng de kan få. Wolves är svårspelade och har det bättre laget. X2 får blir tipset om du har garderingar kvar.

3. Bournemouth – Crystal Palace (1)

Bournemouth ligger pyrt till i botten av tabellen och måste få seger för att kunna ha chans att klara kontraktet. Crystal Palace kan vara nöjda med X och det kan behövas garderas om det finns tillfälle.

4. Blackburn – Bristol C (X)

Sjuan mot tian i Championship tabellen blir en jämn och tuff match. Vi utgår från oavgjort och har du pengar och garderingar kvar kan det vara läge för helgardering i denna matchen.

5. Reading – Stoke (1)

Reading är det bättre laget och vi tippar att dom går hem med segern här En liten chansning men vi garderar inte utan satsar på att hemmalaget tar alla poängen mot Stoke.

6. Sheffield W – Nottingham (2)

Sheffield hade behövt publikstödet i denna match men Nottingham som jagar kvalplats till Premier League blir för svåra vi spikar 2:an i denna match och tror att Nottingham grejar vinsten.

7. West Bromwich – Birmingham (1)

West Bromwich hade innan pausen spelat mycket bra och ligger för närvarande på en andra plats i tabellen. Kan man fortsätta där man slutade tror vi att Birmingham inte har nåt att sätta emot. WBA vinner!

8. Luton – Preston (x2)

Luton ligger näst sist och behöver samla poäng om det inte ska ramla ur. Svårt att vinna mot starka Preston men kanske kan man greja ett oavgjort resultat. Vi halvgarderar med X2 i denna svåra match.

9. Huddersfield – Wigan (1×2)

Två lag i botten av tabellen som verkligen behöver en seger. Det lag med bäst dagsform vinner och det är stört omöjligt att sia hur denna matchen kommer att gå. Vi helgarderar tidigt om pengar finns.

10. Hull – Charlton (1X)

Ytterligare en lurig match i botten av tabellen. Vinnaren av denna matchen klättrar över strecket och det är en viktig morot. Hull något bättre men det är knappt. Vi chansar att det räcker med 1X för att få rätt här.

11. Everton – Liverpool (2)

Söndagens matcher i Premier League hittar vi nu på kupongen och här blir det ett derby mot Everton. Liverpool kan om man vinner 2 matcher till koras till ligamästare och det är nåt man verkligen vill och tar nog hem alla poängen här.

12. Newcastle – Sheffield Utd (X2)

Newcastle är normalt ett starkt hemmalag beroende av den högljudda publiken på St james park. Men Sheffield är svårspelade och kan nog få med sig några poäng om inte alla i denna matchen. X2 räcker.

13. Aston Villa – Chelsea (2)

Aston Villa ligger näst sist i tabellen och ahde verkligen behövt poäng mot Chelsea. Chelsea jagar å sin tur Champions League spel och har den bättre truppen. Chelsea vinner är vårt tips.

Sammanfattning Stryktipset med Jackpot

Ja nu har du sett kupongen och vi har gett dig ett speltips på stryktipskupongen. En mycket svår kupong och det kan tänkas bli jackpot för den som lyckas pricka 13 rätt. Det skulle i så fall bli till en jackpot på närmare 8 miljoner. Så gnugga geniknölarna och lämna in ditt stryktips innan lördag.

Till Svenska Spel och stryktipset

Regler och villkor gäller 18+ stödlinjen.se. Tänk på att spela ansvarsfullt.